منم دارم ولي تميز نميشوره احمق فكر كنم من برنامه خاصي براش نميزنم فقط ميزارم رو تايم يك ساعت ٤٥ دقيق ...
شايد ظرفاتو خيلي تو هم تو هم ميزاري بين چند تا بشقاب يكي خالي بزار
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
ال جي خوبه ،من خواهرم چند سال داره هر روزم استفاده ميكنه ، راضي هست كاملا
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
سلام من ده ساله ال جی دارم ... اولا بدون تسمه هاش بی صداست که جدیداش بدون تسمه هستش ... تمام ظرفشویی ها عین هم اند ال جی ..سام ....دوو... باید پودر و مایع و نمکت خوب باشه ...ضمنا باید حداقل هفته ایی یه بار روشنش کنید ...اگه برای زیبایی می خوایین بخرید نخرید ...چون عدم کارکرد مساوی با استهلاک ... یعنی بعداز دوسال باید بندازینش دوز ...ضمنا یه مایع شستشو هم داره که هر چند مدت بزارینش داخل ماشین تا گندزدایی کنه ... مارک خوب شوینده هاهم فینش بهترینه ... درضمن اگه جا دارید می خوای بخرید بیشترین ظرفیتش رو بگیرید ... من روی کوییک یا سریع می زارم ظرفام تمیز می شه ...دیگه اینکه ...حتما باید همیشه ظروفی که داخلش می زاری فاقد تکه های غذا باشه ...و همینطور هر چند مدت .. صافی اشغال رو تمیز کنید....
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))