2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر خودم مجرده هر وقت کار داشته باشه بهم زنگ می‌زنه یه وقت می‌بینی در طول روز دو سه دفعه یه وقت می ...

من خودم شوهرم مجبور میکردم به خونوادش زنگ بزنه وسر بزنه بعد متوجه شدیم خیلی دست کم گرفتن ودارن تحقیرش میکنن بعد از اون دیگه زیاد زنگ نمیزنه البته من باز بهش میگم زنگ بزن کلا تنم میخاره😁😄

من خودم شوهرم مجبور میکردم به خونوادش زنگ بزنه وسر بزنه بعد متوجه شدیم خیلی دست کم گرفتن ودارن تحقیر ...

ما سر به قضیه‌ای با مادر و پدر شوهرم قطع ارتباط کردیم ۶ ماه بعدش عید نوروز شد و من خونه دوتا از خواهر شوهرام رفتم اونا خونه ما نیومدن و خونه سومی که می‌خواستیم بریم اس‌ام‌اس داده بود به شوهرم با چه رویی می‌خوای بیای خونه من وقتی با مامان قطع ارتباط کردی ما تو رو انداختیم دور به خاطر مامان و بابامون من اینو بعداً تو گوشی شوهرم خوندم الان دو سه ساله چهار پنج تایی دارن موس موس می‌کنن بیان آشتی بکنن باهاش شوهر من میگه شما همتون مردید برای من پشت بابا و مامانتون وایستادید به خاطر نامردی که در حق من کردن حالا الان چی شده می‌خواید اشتی بکنید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁