برادر خودم مجرده هر وقت کار داشته باشه بهم زنگ میزنه یه وقت میبینی در طول روز دو سه دفعه یه وقت میبینی ماهی یه بار دوبار بیشتر برای همین کار داشتن زنگ میزنه قبلا خیلی میومد خونم بهم سر میزد ولی یه یک سالی هستش که خیلی نمیاد نمیدونم چرا
شوهرمم که ۵ تا خواهر داره سالی یه بارم بهشون زنگ نمیزنه. البته مال من کلاً باهاشون قطع رابطه است
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تقریبا میشه گفت هیچوقت خودم گاهی زنگ میزنم، چقد دلم براش تنگ شده دیشب خوابشو دیدم... برادر مجردم بیشتر در ارتباطیم البته من بیست بار بزنگم اون یکی دوبار زنگ میزنه 😅 تقریبا یه روز درمیون زنگش میزنم
ولی همیشه فکر میکنم شوهر من چقدر برادر خوبی در حق خواهراش بود و قدر ندونستن من خودم برادر دارم ولی کارایی رو که شوهرم در حق خواهراش کرد من هیچ وقت اصلاً جایی ندیدم اما با این حال خیلی نمک نشناس بودن
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁