2777
2789
نه تعارف نداریم که سر زندگی و شوهرم مستقیم بهش بگو من یه اعتقاداتی دارم که زیاد از این مسائل خوشم نم ...

بخدا من هیچی نمیگم...نمیدونم چرا بلدم فقط سکوت کنم بعدش تو تنهایی خودم کلی حرف یادم میاد که میتونستم اون لحظه بگم ولی چه فایده

تاحالا این موضوعو به هیشکیم نگفتم...خودمم خبر نداشتم اولین بار همسرم گفت وگرنه نمیدونستم

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من هیچی نمیگم...نمیدونم چرا بلدم فقط سکوت کنم بعدش تو تنهایی خودم کلی حرف یادم میاد که میتونستم ...

بازم میگم سکوت کن فعلا و حتما برو مشاور.  شاید شوهرت راست میگه و باز این دختره انگولکش کنع فیلش یاد هندستون کنه. 

وای رویای بیست سال پیش من

رویات یه مرد چش آبی بود؟

منم همیشه میگفتم باید همسرم خوشگل و شیک پوش باشه که همه ازش تعریف کنن مامانم میگفت اشتباهه یه روزی چوب این حرفاتو میخوری...تازه به حرف مامانم رسیدم خخخخ 

بازم میگم سکوت کن فعلا و حتما برو مشاور.  شاید شوهرت راست میگه و باز این دختره انگولکش کنع فیلش ...

اخه هرچی باشه مرده دیگه...حس داره...اونم زنی که اینجوری خودشو بده تو دستاش!!!!!!

واسه همینه سکوت کردمو همسرمو دور کردم که تکرار نشه ولی به حرفت گوش میکنمو میرم مشاوره چون بعضی وقتا تنهایی کلی گریه میکنم فک میکنم یه روزی شاید همسرمو ازم بگیره

رویات یه مرد چش آبی بود؟ منم همیشه میگفتم باید همسرم خوشگل و شیک پوش باشه که همه ازش تعریف کنن ...

اتفاقا من خواستگارای خوشلو رد میکردم تو سن کمم مثل مامانت فکر میکردم😀

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
رویات یه مرد چش آبی بود؟ منم همیشه میگفتم باید همسرم خوشگل و شیک پوش باشه که همه ازش تعریف کنن ...

مامان منم همینو میگفت میگفت هر کی دنبال پول و خشکلی بره بیچاره میشه. 

خودمم یه جور زخم خوردم 😓

اتفاقا من خواستگارای خوشلو رد میکردم تو سن کمم مثل مامانت فکر میکردم😀

خوشبحالت چه قشنگ فک میکردی

من الان دارم چوبشو میخورم هههه

اخه هرچی باشه مرده دیگه...حس داره...اونم زنی که اینجوری خودشو بده تو دستاش!!!!!! واسه همینه سکوت کر ...

چرا با دختره محکم صحبت نمیکنی 

یکی از دوستان گفت    بهش بگو دوست ندارم راجع به همسرم که مال منه صحبت کنی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست