2777
2789

😅🤣🤣🤣🤣 

حس میکردم هورمونام مشکل دارن یا تنبلی دارم یه سری علائم داشتم ولی رفتم دکتر چکاپ کامل انجام دادم و سونوگرافی حتی یه کیست ریز هم نداشتم از سالم هم سالم‌تر بودم 😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳 گفت استرس داری منم که خدای استرسم گفتم آره گفت نامنظمی پریودت به خاطر استرسه شدیده آروم باشی و فکر و خیال نداشته باشی درست میشه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

منم سونو دادم قبلا روز ۸ سیکل تنبلی نداشتم چ روزی سونو دادی ؟ چند سالته مجردی؟ ازمایش هورمونی چیا بو ...

روز چهارم پریودم آزمایش و سونوگرافی انجام دادم 

۱۸ سالمه 

متاهلم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی تخمدان دارم حالا چراغارو خاموش کنید😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

منم سونو دادم قبلا روز ۸ سیکل تنبلی نداشتم چ روزی سونو دادی ؟ چند سالته مجردی؟ ازمایش هورمونی چیا بو ...

پرولاکتین 

تستوسترون 

ال اچ 

اف‌ اس اچ

DHEA-So4

آزمایش هورمونیم اینا رو بررسی کرده بود 

اینا شرایط خاصی داره با استرس مشکلی پیش نمیاد ؟

از روز دوم تا پنجم پریود میشه انجامشون داد 

از ۸ ساعت قبل آزمایش باید ناشتا باشی 

موقعی که میخوای آزمایش بدی باید حداقل دو ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه 

شب قبل آزمایش سوتین نپوش و به سینه‌هات اصلا دست نزن