2789

😅🤣🤣🤣🤣 

حس میکردم هورمونام مشکل دارن یا تنبلی دارم یه سری علائم داشتم ولی رفتم دکتر چکاپ کامل انجام دادم و سونوگرافی حتی یه کیست ریز هم نداشتم از سالم هم سالم‌تر بودم 😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳 گفت استرس داری منم که خدای استرسم گفتم آره گفت نامنظمی پریودت به خاطر استرسه شدیده آروم باشی و فکر و خیال نداشته باشی درست میشه 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

منم سونو دادم قبلا روز ۸ سیکل تنبلی نداشتم چ روزی سونو دادی ؟ چند سالته مجردی؟ ازمایش هورمونی چیا بو ...

روز چهارم پریودم آزمایش و سونوگرافی انجام دادم 

۱۸ سالمه 

متاهلم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تنبلی تخمدان دارم حالا چراغارو خاموش کنید😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

منم سونو دادم قبلا روز ۸ سیکل تنبلی نداشتم چ روزی سونو دادی ؟ چند سالته مجردی؟ ازمایش هورمونی چیا بو ...

پرولاکتین 

تستوسترون 

ال اچ 

اف‌ اس اچ

DHEA-So4

آزمایش هورمونیم اینا رو بررسی کرده بود 

اینا شرایط خاصی داره با استرس مشکلی پیش نمیاد ؟

از روز دوم تا پنجم پریود میشه انجامشون داد 

از ۸ ساعت قبل آزمایش باید ناشتا باشی 

موقعی که میخوای آزمایش بدی باید حداقل دو ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه 

شب قبل آزمایش سوتین نپوش و به سینه‌هات اصلا دست نزن