2789
عنوان

دعانویس خوب سراغ دارین😹😂

120 بازدید | 26 پست

میخوام بختمو وا کنم🥸

شوخی کردم میخوام ببینم چرا زندگیم اینطوریه

خواب جن میبینم

نه پیشرفتی دارم نه هیچی اصلا میلی به هیچ کاری ندارم

اگه اعتقاد ندارید تاپیک رد کنید برررره

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

تراپیست بری بهتره

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

هر چی بیشتر دنبال طلسم باشی زندگیت بدتر میشه

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابام جادوگره

مردشور. ببرش

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

تراپیست بری بهتره

بخدا کلی پول دادم به تراپیست و اینا

ولی موقت تاثیر داشته دیگه دوباره به روال قبل برگشتم

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

من پیش یه دعا نویس معروف رفتم واسه خودم و بابام دعا نوشتیم ولی من نتیجه نگرفتم فعلا بابام نتیجه گرفت

هر دومون مشکل سختی داریم که بابام خداروشکر مشکلش حل شد

سه هفته گذشته نمیدونم ماله منم اثر میکنه یا نه

شاید دوست نداشته باشید کامنتمرو ولی باور کن این سوالات جوابش توی ازمون شخصیت شناسی استایپو هست که توسط یک روانکاو با ۵ ساعت مصاحبه انجام میشه و مطمئن باش با یک سال درمان هم نتیجه خوبی خواهید دید

منم این علاعم و داشتم طرف گفت هیچی نداری مشکله خودته

حیف الان شمارشو ندارم

در کل خیلی وقتا از جن و اینا خبری نیس

الانم اعتقادی نندارم صرفا تجربمو گفتم

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است