دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 عنوان خانما کیا زندگی پس زندگی و الان داره میبینه 138 بازدید | 9 پست چی شده چرا دستانش اینقدر داغون شده😟 میدونم خودکشی کرده ولی چجوری چرا اینقدر داغون شده بنده خداخیلی هولناکه واییی من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈 1403/12/21 | 17:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 6917 مریضی مفصلی داره تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 18923 خودشو اتیش زده 😩😩 تنها که شدی صدایش بزن او حسین است می داند تک و تنها شدن یعنی چه
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 18923 مریضی مفصلی داره عه پس به خاطر خودسوزی دستش اونجور نیست؟ تنها که شدی صدایش بزن او حسین است می داند تک و تنها شدن یعنی چه
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 6917 عه پس به خاطر خودسوزی دستش اونجور نیست؟ نه مشکل مفصلی داره ...مردم مسخرش میکردن خیلی زیاد....بعدشم که مادرش مرده بعد رفته پشت بوم خودشو اتیش زده تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 مریضی مفصلی داره خودش داشته یا بخاطر کاری که کرده ؟ من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 خودشو اتیش زده 😩😩 یا امام حسین چه ترسناک 🥺😟وایی اصن آدم یجوری میشه من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 نه مشکل مفصلی داره ...مردم مسخرش میکردن خیلی زیاد....بعدشم که مادرش مرده بعد رفته پشت بوم خودشو اتیش ... ای روله ای خدا جیگر آدم میسوزه🥺💔 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 6917 خودش داشته یا بخاطر کاری که کرده ؟ نه خودش داشته تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 6917 ای روله ای خدا جیگر آدم میسوزه🥺💔 یا ابالفظل تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده