2777
2789

چی شده چرا دستانش اینقدر داغون شده😟 میدونم خودکشی کرده ولی چجوری چرا اینقدر داغون شده بنده خدا

خیلی هولناکه واییی

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

خودشو اتیش زده 😩😩

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضی مفصلی داره

عه پس به خاطر خودسوزی دستش اونجور نیست؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

عه پس به خاطر خودسوزی دستش اونجور نیست؟

نه مشکل مفصلی داره ...مردم مسخرش میکردن خیلی زیاد....بعدشم که مادرش مرده بعد رفته پشت بوم خودشو اتیش زده

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

مریضی مفصلی داره

خودش داشته یا بخاطر کاری که کرده ؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
خودشو اتیش زده 😩😩

یا امام حسین چه ترسناک 🥺😟وایی اصن آدم یجوری میشه

نه مشکل مفصلی داره ...مردم مسخرش میکردن خیلی زیاد....بعدشم که مادرش مرده بعد رفته پشت بوم خودشو اتیش ...

ای روله ای خدا جیگر آدم میسوزه🥺💔