2777
2789

من ریسک سندروم  ۱در ۵۳۰ بود سلفری ندادم انومالی ۱۸ هفته و ۳ روز هم پیلکتازی کلیه و هم اکوژن قلب مشاهده شد شنبه میرم اکو ولی هنو سلفری ندادم خیییلی استرس دارم خیلی پشیمونم ک چرا همون ماههای اول سلفری ندادم برا اینکه سلفری بدیم باید همه ازمایش هامون حتی ازمایش آنومالی رو به آزمایشگاه بدیم؟بخاطر اینا ریسک نمیزنن میترسم سلفری هم ریسک برنن هفتم خییلی بالاست از سقط میترسم صب تا شب تو نت میچرخم ن چیزی میخورم ن حرفی میزنم ن میخندم اصلا صداهای بقیه رو نمیشنوم حالم خییلی بده برام دعا کنید همه چی خوب باشه انشالا همه مامانا بچه سالم بدنیا بیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش یه سونو جای خوب برو پیش دکتر رضوانی یا صدری اگه تهران نیستی هم ارزش داره بیاییمنم سل فری ...

چند هفته سونو دادین بعد ازمایشگاه سونو و ازمایشهای قبلیتم کپی گرفت؟

چند هفته سونو دادین بعد ازمایشگاه سونو و ازمایشهای قبلیتم کپی گرفت؟

پارسال دقیقا ۲۸ اسفند😁😁همه دنبال خرید عید بودن من ازمایش و سونو

نه اصلا یادم نیست سونو اینا بخوان

هر چی هفتت بالاتر باشه دقیقتره میزان دی ان ای تو خونت بیشتر میشه من دوازده هفته بودم

بارداریم سر همین چیزا پر از استرس بود یادم میوفته بغضم میگیره ایشالا زودتر از این دوران گذر کنی و بچه سالم دنیا بیاد

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سوی بی‌نهایت و فراتر از آن ⭐🦋

پارسال دقیقا ۲۸ اسفند😁😁همه دنبال خرید عید بودن من ازمایش و سونونه اصلا یادم نیست سونو اینا بخوانهر ...

شما چند سالتونه؟

خودتون خواستید این آزمایش بدید یا دکتر گفت؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

پارسال دقیقا ۲۸ اسفند😁😁همه دنبال خرید عید بودن من ازمایش و سونونه اصلا یادم نیست سونو اینا بخوانهر ...

اخه میترسم سونو اینارو بدم بیشتر ریسک بزنن یعنی دی ان ای رو میشمارن؟چون سنم ۳۳ ساله ولی رو پسرم ک ۳۰ سالم بود ریسکام همه ۳۰ هزار بوده البته یه ازمایشگاه دیگ اونو داده بودم

اخه میترسم سونو اینارو بدم بیشتر ریسک بزنن یعنی دی ان ای رو میشمارن؟چون سنم ۳۳ ساله ولی رو پسرم ک ۳۰ سالم بود ریسکام همه ۳۰ هزار بوده البته یه ازمایشگاه دیگ اونو داده بودم

شما چند سالتونه؟خودتون خواستید این آزمایش بدید یا دکتر گفت؟

چهل سال

من خودم میخواستم به دکترم بگم ولی قبل گفتنم خودش برام نوشت با اینکه همه غربالگریام اوکی بود

خودمم از ترسم هم انومالی هم ان تی پیش دو تا دکتر رفتم که نکنه یکیش اشتباه کنه

اخه میترسم سونو اینارو بدم بیشتر ریسک بزنن یعنی دی ان ای رو میشمارن؟چون سنم ۳۳ ساله ولی رو پسرم ک ۳۰ ...

من پسر بزرگم پونزده سالشه اون موقع انومالی اینا هم نبود حتی دکترم ان تی هم ننوشت گفت نمیخواد الان بخدا بخاطر پول هی تکمیلی مینویسن

یک به ۵۳۰ خیلی low risk اصلا نگرانی نداره

ولی اونا که سونو نشون داره من تخصص ندارم شنیدم چیزای مهمی هم نیستن ولی اونو بررسی کن سونو جای خوب برو

دقیقا مث الان من مثلا میخواستم برم برا پسرم خرید کنم این موقع عید اصبا حوصله هیچکاریو ندارم  اخه فک کردم اگ ازمایشامو بدم بیشتر ریسک میزنن مخصوصا سونوم یعنی اصلا به ازمایشهای قبلی ربط نداره فقط دی ان ای؟

دقیقا مث الان من مثلا میخواستم برم برا پسرم خرید کنم این موقع عید اصبا حوصله هیچکاریو ندارم  اخه فک کردم اگ ازمایشامو بدم بیشتر ریسک میزنن مخصوصا سونوم یعنی اصلا به ازمایشهای قبلی ربط نداره فقط دی ان ای؟