2777
2789
عنوان

هفته بیست سلفری دادن تو رو خدا یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 37 پست
دقیقا مث الان من مثلا میخواستم برم برا پسرم خرید کنم این موقع عید اصبا حوصله هیچکاریو ندارم اخه فک ...

الان یادم نیست زنگ بزن ازمایشگاه دانش تلفنی راهنماییت میکنن 

من یادم نیست حتی سونو یا ازماشامو بخوان

فقط خون گرفتن گفت ۲۸ فروردین امادست که چهارده یا پونزدهم برام جوابو فرستادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته سونو دادین بعد ازمایشگاه سونو و ازمایشهای قبلیتم کپی گرفت؟

عزیزم نگران نباش به خدا بسپار ولی من دادم سونو آن تی هم کپی یا عکسشو خواستن خدا خودش بچتو حفظ می‌کنه و زارم به دنیا میاریش

من پسر بزرگم پونزده سالشه اون موقع انومالی اینا هم نبود حتی دکترم ان تی هم ننوشت گفت نمیخواد الان بخ ...

سونوگراف یه ادم جوون بود خیییلی به سختی همه چیزشو چک کرد من رو پسر اولم اولین سونو انومالیم رو هفته ۲۱ رفتم اینو ۱۸ هفته نمیدونم اگ یه جای بهتر میرفتم باز همینا رو میگفت یا نه شنبه نوبت اکو دارم سلفری هم میدم انشالا ک چیزی نباشه روانی شدم از بس فکر منفی کردم

اهان الان یادم اومد این دوستمون گفتغربالگری و ان تی رو منشی تو پذیرش گرفت وارد سیستم کرد

سونو انومالی رو هم باید بدیم؟ سونو انتیم خوب بود تیغه بینی تو هر دو سونو مشخص بود اندازشم خوب بود 

سونوگراف یه ادم جوون بود خیییلی به سختی همه چیزشو چک کرد من رو پسر اولم اولین سونو انومالیم رو هفته ...

اصلا همین نگرانی و استرست بیشتر رو بچه تاثیر میذاره

حتما حتما اول سونو یه جای خوب و معتبر برو

به دوست من دکترش نه ماه گفت قلب بچه سوراخه هی هم میگفت اشکال نداره با دارو خوب میشه اگه نشه یه جراحی کوچیک و این چنذین ماه گریه کرد بدنیا اومد سالم سالم بود بچه

شکایت. کردن از دکتره

عزیزم نگران نباش به خدا بسپار ولی من دادم سونو آن تی هم کپی یا عکسشو خواستن خدا خودش بچتو حفظ می‌کنه ...

حالا کاری به اون دو سون. ندارم بیشتر میگم انومالی رو میترسم بدم چون جای خوبی هم سونو ندادم 

سونو انومالی رو هم باید بدیم؟ سونو انتیم خوب بود تیغه بینی تو هر دو سونو مشخص بود اندازشم خوب بود

گفت هر ازمایش و سونویی داری بده

دیگه من پوشه رو دادم دستش نشستم

حالا ببر فوقش برمیگردونی نخواستن

آزمایش آنومالی اکوژن قلب و ورم کلیه زده اگ یکیش بود ترسم کمتر بود

اون ورم کلیه رو مخصوصا اگه پسره میدونم طبیعیه

حتی دکتر صدری یکیو سونو کرد گفت ورم داره ولی حتی اگه ادرارم نکرده باشه اینو نشون میده جای نگرانی نیست

بارداریم سر همین چیزا پر از استرس بود یادم میوفته بغضم میگیره ایشالا زودتر از این دوران گذر کنی و بچ ...

ممنوون عزیززم  انشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده کلا فقط دوست دارم گریه کنم

اون ورم کلیه رو مخصوصا اگه پسره میدونم طبیعیهحتی دکتر صدری یکیو سونو کرد گفت ورم داره ولی حتی اگه اد ...

اره پسره میدونم شایع است خواهرمو خواهر شوهرمم داشتن ولی خب من برا اینکه دوتا مشکل گفته خییلی ناراحتم

حالا کاری به اون دو سون. ندارم بیشتر میگم انومالی رو میترسم بدم چون جای خوبی هم سونو ندادم

سونو. و اگه میتونی برو به حتی خوب مجدد تکرار کن سونو تخصصی غیتن و باید پزشک خوب و با تجربه انجام بده