2777
2789
عنوان

هوووف موندم چیکار کنم ؟

1179 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

من اولش اینو توضیح بدم که خیلی خوش لباس جذاب خوش هیکل هستم و با شوهرم خیلی صمیمی و خیلی همو دوس داریم همیشه بغل هم هستیم و همیشه دست و دست همیشه هم لوس میشیم واسه هم که فک نکنین سرد هستیم و بخاطر سردیه 

منو شوهرم قبل عروسی موقع نامزدی رابطه داشتیم اون موقع ها شوهرم خیلی علاقه داشت تا الان ک برعکس منم خیلی الان علاقه دارم شوهرم الان هر پنجشنبه پیش میاد اونم اگ مشکلی پیش بیاد میمونه هفته بعدش پنجشنبه که این واسم خیلی آزار دهندس اصلا انگار براش مهم نیس حتی کل فامیلا یا دوستام همیشه میگن خوش ب حال شوهرت زنی مث تو داره شوهرمم همیشه میگ خیلی خاصی همیشه تکی خوشگل خودمی ولی رابطه که من دوس دارم باشه خیلی کمه اونم چون شوهرم  زود انزالی داره رابطمون خیلی کوتاهه من از این طرف خیلی ناراضیم حداقل هر روز هم نیس واقعا الان خیلی حرصم میاد حتی گریه کردم کلی موندم چیکار کنم 

اول عکس پلیز

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شاید بخاطر زودانزالی خجالت میکشه واسه همین دیر به دیر رابطه میخواد شما بنظرم بهتره احساستو باهاش ...

میخواستم بهش بنویسمو حرفمو چون خیلی احساساتیم حرف ک میزنم گریم میگیره 

ممنون گلم اره اعتماد ب نفسم یکم ب نظرم اونایی ک اعتماد ب نفس دارن زندگی واسشون بهتر میچرخه چون خودشونو دوس دارن 

میخواستم بهش بنویسمو حرفمو چون خیلی احساساتیم حرف ک میزنم گریم میگیره  ممنون گلم اره اعتماد ب ...

اره عالیه من همیشه از اونایی که اعتماد به نفس دارن خوشم میاد .ببین خجالتو بذار کنار بهترین موقع مطرح کردنشم بعد از رابطه اس بهش بگو دوس داری بیشتر باشه و...شوهرته غریبه که نیست

شما میدونین راهشو ب منم بگین انجامش بدم 

نه من دقیق نمیدونم ولی چون قبلا رابطه تون خوب بوده و الان اینجوری شده به احتمال زیاد مشکلش سرد مزاجیه،اصلا نباید غذاهای سرد بخوره همش گرمیجات بهش بده 

معجون چهار مغز و کنجد و عسل و گل محمدی هر شب بهش بده

خرما و موز هر روز جز برنامه ش باشه 

افشره ی گل سرخ رو از عطاری بگیر بهش بده

قاووت کرمان هم خیلی برای سرد مزاجی موثره

این راه ها رو امتحان کن اگه جواب نداد پس مشکل چیز دیگس 

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
نیس ؟ واسه من خیلی مشکله باور کن کلی گریه کردم 

ن عزیزم برو تایپکای بقیه روبخون چقدر مردم بدبختی دارن ...ولی بازم مشکل مشکل دیگه فرقی نمیکن بهش پیام بده بنویس براش اینجوری خجالتم نمیکشی یا در حین رابطه بهش بگو عزیزم من راضی نمیشم واینا گریه کردن نداره که 

خدایا شکرت ...
خوب شاید بخاطر زودانزالی خجالت میکشه واسه همین دیر به دیر رابطه میخواد شما بنظرم بهتره احساستو باهاش ...

آره اینم احتمالش زیاده

به نظرم اول باید جوری که شوهرش ناراحت نشه باهاش صحبت کنه و دلیلشو بفهمه

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤