2777
2789
عنوان

هوووف موندم چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 29 پست

تمام مشکلات با گفتگو حل میشه یا لااقل معلوم میشه قابل حله یا نه.

ضمنا کی گفته که اون باید شروع کننده رابطه باشه.چرا غیرمستقیم با رفتارت به هوس نمیندازیش؟خانما این یکارو خوب بلدن.

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی
نه من دقیق نمیدونم ولی چون قبلا رابطه تون خوب بوده و الان اینجوری شده به احتمال زیاد مشکلش سرد مزاجی ...

خیلیییی خیلییی ممنونم عزیزمممممممم حتما انجام میدم حتما ایشالله با اینا حل میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیییی خیلییی ممنونم عزیزمممممممم حتما انجام میدم حتما ایشالله با اینا حل میشه 

خواهش میکنم گلم کاری نکردم❤❤انشاالله

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
۱ سال و ۳ماه نامزد موندیم ۷ ماهه هم عروسیم شده 

خب پ طبیعیه شوهر منم اوایل خیلی زود ارضا میشد ولی بعد شیش ماه رفت پیش ب مشاور الان شده حتی نیم ساعتم طول بکشه تا انزال حتما برو پیش ی روانشناس بالینی اونا یه سری راهکار ساده ولی موثر دارن ک خوب جواب میده و کاملا بی ضرره

تمام مشکلات با گفتگو حل میشه یا لااقل معلوم میشه قابل حله یا نه. ضمنا کی گفته که اون باید شروع کنند ...

منم بعضی وقتا پیش قدم میشم مثلا نمونش یه ساعت پیش خیلی باهاش ور رفتم خندید شوخی کرد بوس کرد بعدش گف بخوابیم عشقم کم بود خفش کنم اونقده حرصم شد گریه کردم بعد خوابیدنش 

منم بعضی وقتا پیش قدم میشم مثلا نمونش یه ساعت پیش خیلی باهاش ور رفتم خندید شوخی کرد بوس کرد بعدش گف ...

مردا وقتی خسته باشن به هیچ عنوان به این مورد فکرنمیکنن فقط خواب  

خدایا شکرت ...
اره عالیه من همیشه از اونایی که اعتماد به نفس دارن خوشم میاد .ببین خجالتو بذار کنار بهترین موقع مطرح ...

خیلی صمیمی هستیم خودشم میدونه من خیلیی علاقه دارم و گرم هستم من بعضی وقتا حس میکنم ک پیش قدم شدنی ب خاطر من میاد جلو ک من ناراحت نباشم من دوس دارم خودش هوس کنه خیلی ناراحتم خیلی

ب نظر من تو رابطه با بعدش نگو چون ممکنه سرخورده بشه و حتی بدترم بشه اوضاع ولی خیلی سر بسته و کلی &n ...

باید بشینم حرف بزنم باهاش اینایی ک میگین رو هم انجام میدم ولی کاش حل بشه الان انگار افسردگی گرفتم 

👍👍😂😂😂

جان عزیزم منم راضیم عکس بزارم ولی شوهرم نمیزاره اگ خیلی میخوایین ببینین تلگررررام سکرت چت میتونم عکس بدم چن ثانیه ببینین چون شوهرم خیلی حساسه حتی سر این موضوع ک بزاره عکس بزارم پروفایلم حرفم شده باهاش بازم قبول نکرد 

شوهر شما خودش رفت پیش مشاور یا شما گفتین بره ؟

ما از دانشگاه رفتیم مشهد اونجا ی روانشناس عالی از طرف نهاد رهبری تو هتل بود ک ب اتاقت سر میزد اومد اتاق ما منم انداختن بیرون باهم دو ساعت حرف زدن بعدش شوهرم خوب شد

ما از دانشگاه رفتیم مشهد اونجا ی روانشناس عالی از طرف نهاد رهبری تو هتل بود ک ب اتاقت سر میزد اومد ا ...

چ خوب 😔

من باهاش بشینم حرف بزنم اگ حرفم جایی نرسه ب زور هم شد بفرستم مشاور