2777
2789
عنوان

بنظرتون حرفم اشتباه بود

93 بازدید | 5 پست

من و همکلاسیم نشسته بودیم داشتیم حرف میزدیم یهو حرف کلاس اومد وسط. 

استاد درمورد یه موضوعی بحث کرده بود …. و یکی از پسرا هم در رابطه با موضوع استاد هم نظر داد و اون لحظه واقعا حرفای پسره درست بود دقیقا حرف دلمو میزد . 

خلاصه به دوستم گفتم اره استاد واقعا حرفای خوبی زد اون پسره هم از حرفاش خوشم اومد یهو زد زیر خنده 

ها خوشت اومده ؟ ( اینم بگم عادت داره بعضی چیزارو ب شوخی بگیره ولی حقیقتش این رفتارشو خوشم نیومد )😐 منم بهش گفتم نه چی میگی بابا منظورم حرفاش درست بود

الان دارم فکر میکنم نکنه بره به پسره چیزی بگه با اینکه من منظوری نداشتم فقط حرف یه نفر دیگه ایی و تاکید کردم ولی نمیدونستم چطور بیانش کنم همین ! 

نه حرفت اشتباه نبود،دوستت هم شوخی کرده فقط

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا مشخصه عزیزم از پسره خوشت میاد ولی از ترس اینکه نکنه چون اون پیش قدم نشده و یا احساسی به تو ندا ...

😐😐😂😂من اگه از پسره خوشم میومد که با راحتی میگفتم اینجا همه غریبه هستن خجالت هم نداره برام ! ولی چون زیاد دیدم تو دانشگاه دخترا برای دوستاشون حاشیه درست میکنن برام سوال شد.