2777
2789
عنوان

چه کلاسی برم که جو شادی داشته باشه

246 بازدید | 37 پست

شما چه کلاسی میرید واسه سرگرمی؟

میخوام یه چیزی برم که شاد باشه روحیه م عوض شه

چند تا کلاس رفتم همه پیرزن های افسرده به تورم خوردن

گفتم برم رقص زومبا که همه جوون باشن

ولی اصلا از رقصش خوشم نیومد

نمیدونم چیکار کنم😂

یوگا میرم ولی دوست دارم یه چیز سرگرمی هم برم در کنارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس تئاتر اگه استعدادشو داری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منو خواهرم کلاسای شخصی داریم تو خونه چرتو پرت میگیم میخندیم به چرتو پرتای هم جات خالی 

ایقد میخندیم بدش گریمون درمیاد

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..

ساز برو

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ         وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱                                 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨                                    این قانونه طبیعته 💪🏻

منو خواهرم کلاسای شخصی داریم تو خونه چرتو پرت میگیم میخندیم به چرتو پرتای هم جات خالی ایقد میخندیم ب ...

خاهر میخاممم😭

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...