2777
2789
عنوان

مشکلات خانه ی پدری

272 بازدید | 24 پست

همین دیروز بود بش ۳۰ تومن قرض دادم 

نمیخواستم به غریبه رو بزنه 

امروز بهم میگه ترشیده 

😑 

۲۵ سالمه . گفت فلانی(یکی که ازش بدم میاد) میخواد برات خواستگار بیاره قدرشو بدون 

گفتم مگه ترشیده ام میخوام صدسال سیاه نیاره ...خلاصه گفت اره ترشیدی 😢 

بزارید زندگیمووو کنم  به خدا اگر بخاطر فشار اطرافیان مجبور شدم شوهر کنم تک تک اعضای خانواده و فامیل که فشار بم اوردنو اه و نفرین میکنم و میدونم که آه دل شکسته ام همیشه میگیره 

بترسید از اه دل شکسته 

شماها که متاهلید با ازدواج دخترای مجرد لطفا لفطا هیچکاری نداشته باشید اونا خورشون میدونن با زندگیشون چیکار بکنن؟

اگه به خاطر فشار اطرافیان تن به ازدواج ناخواسته بدی که بعدا اشتباه هم از آب دربیاد میشی یه زن عقده ای که به این و اون آسیب میزنه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم اخر مجبور شم

ممکنه مسیر سرنوشتت این باشه ولی خواهشا حسود و عقده ای نشو تو زندگی فاز دپ هم نگیر غر هم نزن

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من همسن توم ۱۸ سالگی عقد کردم ..همیشه از ازدواج زودم‌پشییمون بودم با اینک شوهرم خوب بود الان خواهرم ۱۸ سالشه هرگز نمیزارم زود ازدواج کنه حتی خواهر شوهرم ۱۶ سالش بود و خواستگار واسش اومد منصرفش کردم ..سن شما مناسبه الان ولی اگ موردی ک خودت خواستی نبود قبول نکن ..گور بابای حرف مردم منی ک الان ازدواج کردمو دارم درسمو ادامه میدمم هی میگن حالا چرا بچه نمیاری میدونم ک بیارم میخان بگن دومیو کی میاری و هیچوقت گوه خوریشون تموم نمیشه پس اعتنا نمیکنم و بچه نمیارم تا خودم نخام پس توم ب هیچکی گوش نده

من همسن توم ۱۸ سالگی عقد کردم ..همیشه از ازدواج زودم‌پشییمون بودم با اینک شوهرم خوب بود الان خواهرم ...

کار خوبی میکنی درس میخونی 

منم به حرفشون گوش نمیدم ولی اینا بهترین سالای عمرمو زهر مارم کردن