2777
2789
عنوان

کیا فیلم سینمایی کاناپه رو دیدن

1911 بازدید | 22 پست

همین الان دیدم خیلی قشنگ بود و واقعیت جامعه ما 

چقدر خوب بازی کردن 

واقعا یه کاناپه بی ارزش تو ازدواج چقدر مهمه که مادره پسره این کارو کرد با دختره !

یه نکته جالبش این بود که همسایه بودن اما پسره انگار وضعش خیلی بهتر بود😀

یادم خودم افتادم که یه خواستگار داشتم با چه غرور اومدن خونمون و از بالا به پایین نگا کردن و رفتن و من از اون روز دیگه ادم سابق نشدم ، از درو دیوار خونه از خودم متنفر شدم خیلی دلم شکست ، ای کاش خانواده پرس دقتی میرن خواستگاری خیلی دقت کنن به رفتاراشون 😞 

خواستگار سنتی همینه

کلا مخالف ازدواج سنتیم ولی اگر دوست دارید حداقل اوایل قرارو بیرون بزارید بعد که پسند هردو طرف شد بزارید خونه بیان

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره یه تیکشو تو اینستا دیدم خیلی جالب بود. متاسفانه خیلیا اینجورین. منم یه خاستگاری داشتم هی میگف عکس از خونتون بده. یا چقد جهاز میدین. خداروشکر ردش کردم 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خواستگار سنتی همینهکلا مخالف ازدواج سنتیم ولی اگر دوست دارید حداقل اوایل قرارو بیرون بزارید بعد که پ ...

فقط خدا لعنت کنه همیچین خانواده هایی رو البته من نمیگم اونا باید منو انتخاب میکردن نه اونام حق انتخاب دارن شاید بخوان با یه خانواده پولدار وصلت کنن اما رفتاراشون خیلی بد بود میتونستن محترمانه رد کنن

فقط خدا لعنت کنه همیچین خانواده هایی رو البته من نمیگم اونا باید منو انتخاب میکردن نه اونام حق انتخا ...

بهش فکر نکن تا دلت بخواد ادم بی فرهنگ ریخته تو جامعه 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بهش فکر نکن تا دلت بخواد ادم بی فرهنگ ریخته تو جامعه

بعد سالها هنوزم که هنوز خواستکار میاد یاده اونا می افتم میترسم هر کی بیاد مثله اونا رفتار کنه ، میسوزم از اینکه اونام وضع درست و حسابی ندارن چون از ما بهترن این رفتارو کردن والا من لقمه گنده تر از دهنم برنمیدارم 

بعد سالها هنوزم که هنوز خواستکار میاد یاده اونا می افتم میترسم هر کی بیاد مثله اونا رفتار کنه ، میسو ...

میفهمم عزیزم ولی مطمئن باش خدا خودش جواب ادماس خودبزرگ بینو میده

یک سریال تلوی یونی هم کیانوش عیاری داره که چند سال توقیف یکبار میگن از تلویزیون پخش میشه بک بار میگن نمایش خانگی آخرش تکلیفشمعلوم‌تیست ولی فکر کنم‌مثل همه کارهای کیانوسعیاری قشنگ با بازی‌های طبیعی باشه.