totfarangikhanom مدیر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 عنوان دخترا شما خواستگار دارین😛😂😅 | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 20 پست موضوع مهمی نیستا ولی خب سواله برام من تا حالا نداشتم بیاین بگین اولین بار که براتون خواستگار اومد چه حسی داشتین😂 درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨ 1403/12/21 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 چون اون موقع با همسرم در ارتباط بودم و یه روز بعد از اون خواستگاری همسرم پدرش زنگ زد ب بابام🥲😂و دی ... وای عزیزم چقدرررر قشنگ و شیرین😍میگم به نظرت با این سنم۲۴عجیب نیس نه دوست پسر نه خاستگار؟😂خوشگلم هستما درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
fty1151 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2729 چقدر شیرین و قشنگگگ😍😍😍میگم به نظرت عجیب نیست من با۲۴سال نه دوست پسر داشتم تا حالا و نه خاستگار؟قش ... عزیزم قسمته دیگه یهو دیدی سال بعد عروس شدی😁😍😂
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 عزیزم قسمته دیگه یهو دیدی سال بعد عروس شدی😁😍😂 انشالا اول دانشگاه😍😂🙏 درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 16265 خوبه ولی چرا؟ چون معتقدم بودم کسی فقط اجازه اومدن به خونه مون داره که از انتخابم مطمن باشم نه اینکه بیاد خونه مون و تازه بخوام شناخت نسبت بهش پیدا کنم و... که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 چون معتقدم بودم کسی فقط اجازه اومدن به خونه مون داره که از انتخابم مطمن باشم نه اینکه بیاد خونه مون ... چ طرز فکر قشنگی درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
بیتااااااااا عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 7178 وای عزیزم چقدرررر قشنگ و شیرین😍میگم به نظرت با این سنم۲۴عجیب نیس نه دوست پسر نه خاستگار؟😂خوشگلم هس ... سلام عزیزم شما حس ششمی میتونی بمن بگی بنظرت کی ازدواج میکنم؟ و با کی چه جوریه