totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 عنوان دخترا شما خواستگار دارین😛😂😅 200 بازدید | 20 پست موضوع مهمی نیستا ولی خب سواله برام من تا حالا نداشتم بیاین بگین اولین بار که براتون خواستگار اومد چه حسی داشتین😂 درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨ 1403/12/21 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon،lady عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5068 نه ما معمولا میریم خواستگاری خخخ من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
fty1151 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2721 اولین خاستگارم ، یه فامیل دور از طرف شوهر خالم بودش که منو تو عروسیه خالم دیده بود😂 حس بدی داشتم
avisa76 عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1811 من تو صف نونوایی مرد از مامانم خواستگاریم کرد ۱۹سالم بود منم خندم گرفته بود اون موقع دانشجو بودم آقاهه ۳۵اینطورا
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 نه ما معمولا میریم خواستگاری خخخ یعنی چیییی؟😂 درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 اولین خاستگارم ، یه فامیل دور از طرف شوهر خالم بودش که منو تو عروسیه خالم دیده بود😂 حس بدی داشتم وا چرا حس بد؟😂 درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 من تو صف نونوایی مرد از مامانم خواستگاریم کرد ۱۹سالم بود منم خندم گرفته بود اون موقع دانشجو بودم آقا ... اووووه خدا از این خاستگارای سن بالا نیارع 😂 درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
fty1151 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2721 وا چرا حس بد؟😂 چون اون موقع با همسرم در ارتباط بودم و یه روز بعد از اون خواستگاری همسرم پدرش زنگ زد ب بابام🥲😂و دیگه اومدن خاستگاری
fty1151 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2721 من تو صف نونوایی مرد از مامانم خواستگاریم کرد ۱۹سالم بود منم خندم گرفته بود اون موقع دانشجو بودم آقا ... 🤣🤣فک کن میری نون بگیری در همون حال زن هم بگیری و انتخاب کنییی
avisa76 عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1811 🤣🤣فک کن میری نون بگیری در همون حال زن هم بگیری و انتخاب کنییی من تازه ترم یک بودم فک کردم برام تو دانشگاهه ریدن کاش زنش میشدم الان ۲۷سالمه 😏
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 16257 27 سالمه چند ماه نامزد کردیم تنها خواستگار رسمی که خونه اومد نامزدم بود که اونم قبلش دوست بودیم چند سال که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
fty1151 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2721 من تازه ترم یک بودم فک کردم برام تو دانشگاهه ریدن کاش زنش میشدم الان ۲۷سالمه 😏 😂😂برو پیداش من خاستگاری کن ازش اگ هنوز مجردههه
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 27 سالمه چند ماه نامزد کردیم تنها خواستگار رسمی که خونه اومد نامزدم بود که اونم قبلش دوست بودیم چند ... خوبه ولی چرا؟ درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 چون اون موقع با همسرم در ارتباط بودم و یه روز بعد از اون خواستگاری همسرم پدرش زنگ زد ب بابام🥲😂و دی ... چقدر شیرین و قشنگگگ😍😍😍میگم به نظرت عجیب نیست من با۲۴سال نه دوست پسر داشتم تا حالا و نه خاستگار؟قشنگم هستماااا درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 🤣🤣فک کن میری نون بگیری در همون حال زن هم بگیری و انتخاب کنییی 😂😂😂 درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨