الان یکساله میشه اصلا دخترمو ندیده... فقط تو تماس تصویری ...خونه مادرشم که رفتیم با اونکه همسایه ن هر بهر یه بهونه آورده ...ینی تا آلات یه جوراب هم نخریده برای دخترم ..حتی تولدش.. اونوقت شوهره من برای پسره ۱۷ سالشه مدام لباس میخره و کلا داره خودش و می کشه ..حالا دیشب شوهرم اومده از خونه مادرش دیدم دستش یه تخته وایت برد کهنه و یه ماشین کهنه ...میگه اینووو عمهههه جون داده...حالا پسرش ۱۷ سالشه و این اسباب بازیا مال اون موقع است ...لز شوهرم تعجب میکنم که انقد رو دخترم حساسه چرا بهش زر نخورده... همیشه بهترین ها رو برای دخترم میخرم...اما الان تازه ذوقم میکنه خواهرش وسایل کهنه بچشو داده به دخترم..چه واکنشی نشون بدم؟ چی به شوهرم بگم ؟
عمه اش مگه خارجه که یکسال ندیده .عمه ای که نزدیکه ویک سال برادر زاده اش رو ندیده عمه صدا نکنین
نه والا یه خونه اونور تره پدر شوهرمه..یبار کار داده..یبار شوهرش هست...ببین اصلا برای من اهمیت نداره ها که نمیاد ...۵۲ سالشه من اصن خودم و باهاش درگیر نمیکنم کلا مخش تاب داره ...ولی اینکارش دیگه حرفمو درآورد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تو فکرم اینه ببرم خونه پدر شوهرم بگم دلارا از همه اش احتیاجی نداره..
نه نکن دعوا و دلخوری پیش میاد نیاد هم شوهرت برات میره تو قیافه فقط به شوهرت تذکر بده بگو اول واخر یه دونه بچه داریم دوست دارم از هر چیزی اون جوری که لیاقتشه داشته باشه لیاقت بچه من بهترینه .همین دیگه هم حرص نخور و بگذر
زیاد ب دل نگیر شاید جلو شوهرت گفته اینو بده کسی استفاده کنه ،پسرم دیگه بزرگ شده لازم نداره شوهرتم گف ...
نه شوهرم و میشناسم امکان نداره همچین چیزی و بگه ...خودش چند روز پیش این تخته هه رو نشون داد تو تماس تصویری ....در حالیکه دخترم تخته وایت برد بزرگ داره ...