2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم اسباب‌بازی کهنه بچشو و داده شوهرم بیاره برای دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 52 پست

ببین من نمیدونم شوهرت چه اخلاقی داره ولی مردا این چیزارو درک نمیکنن و فکرمیکنن ما داریم الکی حاشیه درست میکنیم بنظرم به شوهرت فعلا چیزی نگو که باهم بحثتون نشه

وسایلارو ببر خونه ی مادرشوهرت بگو دخترت این وسایلارو داره و به یه ادم نیازمند بدن 

نهایت شوهرت میگه چرا اینکارو کردی اونوقت با کمال ارامش و بدون خشونت حرفتو بگو یا اگه میدونی کار به بحث میرسه فقط بگو دخترمون نو اینارو داشت اینارو دیگه لازم نداشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین زیاد به خودت فشار نیار 

اعصاب خوردی نداره

الکی هم دلخوری درست نکن 

ببر بزار خونه مادر شوهرت بگو دخترم اسباب بازی زیاد داره جا نداریم اینا بمونه اینجا بچه ها میان بازی میکنن 

تمام 

واقعا آدم میمونه این نظرات خونه خراب کن رو بعضیا از کجا میارن

همینکاراتونو میکنید زندگیاتون سنگ رو سنگ بند نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنیای لباس و اسباب بازی برا برادرزادم گرفتم. ولی پشیمونم از محبت زیادی .خوب نبود اخرش‌امثال خواهر ...

خوش به حال برادر زاده ات عزیزم ...ببین اینا فقط همین یه برا درزاده رو دارن..‌ ینی بگو یه جوراب ... هیچی..حالا شوهره من چون خواهر زاده از بچگی پیششون بزرگ شده از اول خودش و کشته و خرج کرده تا الان..حتی چند روز پیش یا شوهره من بچه اش رفت خرید عید ...اونوقت اونا اینجوری...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

ببین من نمیدونم شوهرت چه اخلاقی داره ولی مردا این چیزارو درک نمیکنن و فکرمیکنن ما داریم الکی حاشیه د ...

مرسی از نظرت ...عالی بود .‌‌همینکارو میکنم 

این یه موقعیت حساسه که اگه درست برخورد نکنی، ممکنه باعث ناراحتی بین تو و شوهرت یا حتی خانواده‌ش بشه. ...

مرسی عزیزم ...حتما بهترین کلر و می کنم چون این زن خر سال دم عید یکاری می کنه ما دعوامون بشه ..هر سال به یه بهانه ای ..ولی امسال میدونم چیکار کنم ...ممنون از راهنماییت 

عزیزم یه پست داری توش گفتی دخترتون ک نوزاد بود با صدا میخندید میشه بگین چیکار کردین طبیعی بود ایا؟دخترم ۲۶ روزشه الان با صدا خندید وقتی شیر خورد داشت خوابش میبرد

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

عزیزم یه پست داری توش گفتی دخترتون ک نوزاد بود با صدا میخندید میشه بگین چیکار کردین طبیعی بود ایا؟دخ ...

نگران نباش عزیزم ...دخترم الان دو سال و هشت ماهشه ...خیییلی ماشالله باهوش و بلاا...نگران نباش 

نگران نباش عزیزم ...دخترم الان دو سال و هشت ماهشه ...خیییلی ماشالله باهوش و بلاا...نگران نباش

ممنون ک جواب دادی خدا دخترتو برات نگهداره انشاالله

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم