2777
2789

برای ما یارانه ۴۰۰ می ریختن و دهک ۱تا ۳ هستیم 

اما چون شوهرم کارتش روداد دست دوستش که کارت نداشت الان دوستش تراکنش بالا کشیده دهکمون تو سبد کالا زده دهک ۹ و نوشته تراکنش مالی بالا 

وآخرین واریزی یارانه نوشته دهک ۱ تا ۳ آخرین واریزی مون یارانه چارصدی ریختن 

ما هیچی به اسممون نیس نه ماشین نه خونه حقوق کارگری اما کارت که دادیم دست کسی تراکنش تو ۶ ماه ۵۰۰ میلیون و۶۰۰ میلیون بوده 

یعنی دیگه سبد نعلق نمی گیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیگیره

چرا اینکارو کردین؟!

میدونی ممکنه بهتون مالیات هم تعلق بگیره؟؟؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ن نمیگیره مسخرشو دراوردن اونای ک کارمندن حقوق بگیرن سبد کالا رو گرفتن اونای ک ن حقوقی ن چیزی بهشون تعلق نگرفت 

سگ بهشون

سبد کالا رو ب پول دارا دادن فقیرا بشینن نگاه کنن 

خاک تو سرشون با این سبد کالاهاشون

اگ دهک 9 باشید نه اون کارتم پس بگیر

کارت رو که حتما ازش می گیریم بهش زنگ زدیم بیاره و کلی پول توشه گفت صبر کنین تا پولام رو بردارم، ولی چرا پس یارانه ماه قبلمون مثل دهک یک تا سه ریختن یعنی یارانه مون یعد عید قطع میشه؟

عموی من اینجوری بود زن بچه هاش رفتن جدا سازی کردن اول رفتن فرمانداری بعد پلیس +۱۰ خودمم امروز جدا کر ...

ما چی بگم هیچیییییی به نامیمون نیست ن خونه ن ماشین حقوق کارگری زده دهک 7😐

اعتراض هم زدم بازم دهک 7زده ازشون چیه خب برا چی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

به نظرت اعتراض بزنم بهتر نمیشه یا همین یارانه مون قطع کنن؟

اثر نداره هیچی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

به نظرت اعتراض بزنم بهتر نمیشه یا همین یارانه مون قطع کنن؟

یارانه دهک 8 و 9 که قطع شده!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

کارت رو که حتما ازش می گیریم بهش زنگ زدیم بیاره و کلی پول توشه گفت صبر کنین تا پولام رو بردارم، ولی ...

بازم استعلام دهک بندیتون رو بگیر اگر 9 باشید بله قطع میشه 

اما احتمالا همون 1 تا 3 هستیذ که 400 ریختن