2777
2789

اگر حاجت مهمی داشتید وضو بگیرید و رو به قبله بنشینید و بدون حرف زدن و یا انجام کار دیگری۴۰۰ مرتبه سوره مبارکه قدر را تلاوت کنید ۲۰۰ مرتبه اول را به حضرت خدیجه سلام الله علیها هدیه کنید و ۲۰۰ مرتبه دیگر را به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها) مادر گرامی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ( هدیه کنید انشا الله حاجت بر آورده میشود

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

هر کس این پنج آیه را هر روز یازده مرتبه بخواند، برای او هر حاجت و امر مهمی آسان گردد و به زودی به مراد خویش انشاء الله خواهد رسید.

1⃣- آیه الکرسی تا هو العی العظیم

2⃣- آل عمران آیه۲: اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

3⃣-نساء آیه ۸۷: اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ لَیَجْمَعَنَّکُمْ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَهِ لاَ رَیْبَ فِیهِ وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ حَدِیثًا

4⃣- طه آیه ۸: اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى

5⃣-تغابن آیه ۱۳: اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُوْمِنُونَ

❇️❇️❇️⭐️⭐️⭐️❇️❇️❇️

یکی ازاساتید می فرمودند:

هرکس حاجت مهمی دارد درشب یاروز رحلت حضرت خدیجه سلام الله علیها به ایشان متوسل بشود و به تعداد ابجد اسم ایشان یعنی 622 بار صلوات برای ایشان بفرستد ان شاالله حاجت خود را می گیرید-حضرت خدیجه سلام الله علیها ام المومنین است و بسیار بخشنده، هرکس مال حلال ،همسر خوب ، فرزندخوب می خواهد و در واقع هر کس دنیای حلال می خواهد به ایشان متوسل شود

❇️❇️❇️⭐⭐⭐❇️❇️❇️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه صلوات به روح پاک ایشان و قرائت قران کریم و به خصوص سوره مباره یس و تقدیم ان به روح پاکش از راه های توسل به این بانوی فداکار و مقرب درگاه الهی است .

چجوری تو ده ماه رمضان؟

یعنی سوره ویا ذکر ویا صلوات که بالا عرض کردم رو امروز که میشه 10ماه مبارک رمضان بخونید خیلی عالیه برای حاجت روایی و عاقبت بخیری عزیزم🙏🌹