2777
2789
عنوان

پس دادن دعوتی مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 110 پست

بنظرم سخت گرفتی و همه ی اینا توی ذهن خودته چون فقط فکر می‌کنی شااااایدددد اونا توقع داشته باشن خب وقتی مادرشوهرتم میگه لازم نیست مهمونی بدی حله دیگه..

حالا اون بندگان خدا مهمونیشون رو دادن زحمت کشیدن شما هم بهردلیلی رفتی بخوای طلبکارانه بگی چرا منو جدا دعوت نکردید بنظرم قشنگ نیست..

مهمونی تو برو مهمونی جدا هم نمی‌خواد چون تو درکنار مادرشوهر میزبانی می‌کنی فقط ذهنتو آزاد کن و الکی برات مهم نباشه که شاید فلانی فلان فکرو کرده این شاید ها نصف بیشترشون فقط توی ذهن خودمونن اگر واقعا چنین چیزی بود مطمئن باش مادر شوهرت بهتر اقوامشو می‌شناسه و اینو زودتر از تو میفهمید و بهت میرسوند که تو هم باید مهمونی بدی

اگر اینجوری فکر میکنن و انتظار ندارن که هیچ... ولی من حای شما بودم یکبار نه دوبار میرفتم دیکه نمیرفت ...

همینه آره دیگه نمیرم، میگم به مادرشوهرم که با من تماسی نگرفتن، در جریان نبودم، دعوتی برای شماست! هر چی میخواد بشه بشه والا، فکر میکنن برای یه وعده غذا میرم، فقط به احترام مادرشوهرم و اینکه زندگیم دعوا درست نشه میرفتم

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اینا ما رو یکی میدونن، حتی درست دعوت نمیکنن، زنگ بزنن، اونا هم بچه هاشون که هر کدوم دست کم ۲۰ سا ...

من جات باشم، از این به بعد دعوتی ها رو نمیرم، مادر شوهر که نمیخاد سرت رو از تنت جدا کنه، بگو اولا من رو مستقیم دعوت نمیکنن، من خانواده ی جدا هستم و خونه زندگی جدا دارم، ثانیا وقتی میرم شام خونشون، باید خودمم خونم دعوتشون کنم، اگه نکنم زشت هس، اونم پسرت قبول نمیکنه، دعوا هم درست بشه، دیگه همه چی راست و ریس میشه، چقد به مادرشوهر رو دادین که براتون تصمیم میگیره، من یه ساختمونم اما خودم تصمیم میگیرم کجا برم کجا نرم، مادرشوهر اعتراض هم بکنه اهمیت نمیدم 

بنظرم سخت گرفتی و همه ی اینا توی ذهن خودته چون فقط فکر می‌کنی شااااایدددد اونا توقع داشته باشن خب وق ...

میدونم چی میگی، آخه نشونه هاش زیاده، مثلا همون که بار آخر دعوت کرده، تعارف کردم موقع خداحافظی گفتم منزل ما هم تشریف بیارید، با لحن تمسخرآمیز گفت ان شا الله.. خیلی چیزای دیگه یا مثلا میرم خونه شون یه جوری برخورد میکنن حس می کنم تو دلشون میگن دم شون هم اومد، معذرت میخوام هم از خودم هم از شما که اینو میگم، اما این قدر اینو من می فهمم، خیلی حالم بد میشه

من جات باشم، از این به بعد دعوتی ها رو نمیرم، مادر شوهر که نمیخاد سرت رو از تنت جدا کنه، بگو اولا من ...

راستش چون من خودم تمام اقوامم دورن خیلی دور خونواده شوهر شدن همه کس و کار ما، بخاطر همین این وضعیته، در کل واقعا خیلی شرایط بد میشه، دوبار امتحان کردم دعوا شد بدجور، تا مدت ها جمع نشد، بعد خودش میشینه همه جا میگه فلانی خودشو میگیره حالا خوبه غیر ما کسی رو نداره و از این حرفا، همون بهتر بشینه خونش تنها، اما بگه، دیگه برام مهم نیست، اما احساس می کنم خیلی منزوی میشم

دیگه مهمونی هاشون نرو .بگو منو دعوت نکردن منم نمیام .زورشون میاد زنگ بزنن اون وقت شما برید اونجا و ب ...

خدا شاهده همینه، هم به زور میرم، هم توقع دارن، هم نرم دعوا میشه

راستش منم دعوت نکردم، آخه اختصاصی که منو دعوت نمی کنن حتی زنگ هم نمیزنن منم از دلم نیست اما مادرشوهر ...

اگه دعوت تون نکردن شما چرا رفتید خونشون؟

بله من بودم دراولین فرصت جبران میکردم

و هرگز بدون دعوت جایی نمیرفتم

منم فکر کردم نرماله، چون ما دیوار به دیواریم، اونا هم زنگ نمیزنن ما رو دعوت کنن، به واسطه مادرشوهرم ...

میدونی چکار کن

حالا که میگی یکسره دعوتی هس

تو هم عادتشون بده عید به عید یه سفره بنداز مهمونشون کن

یه جوری که براشون جا بیفته تو فقط عید مهمونی میدی

دیگه ۱۵ نفر هم چیزی نیست ،دل مادرشوهرتو هم بدست میاری اینجوری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یا تحمل کن و حرف نزن یا شر بپا کن .البته شوهرتم با زبون خام کنی که اونا بهت بی احترامی میکنن ولی ماد ...

فامیلای نزدیکشن، اولین چیزی که میگه توجیه کنه شوهرم رو میگه ما با اینا تعارف نداریم میمیره براشون جرات داری چیزی بگو چنان طرفداری الکی میکنه از فامیلاش

راستش چون من خودم تمام اقوامم دورن خیلی دور خونواده شوهر شدن همه کس و کار ما، بخاطر همین این وضعیته، ...

والا تنهایی بهتر از قاطی شدن با قوم و فک فامیل شوهر هس، از گوشت و خون خودت نیستن که، فامیلای خود آدم چه گلی به سرش میزنن، که فامیلای شوهر بزنن، خودت و شوهرت برا هم بهترین کس و کار هستین، دعوا بشه اصلا، نرو، چند بار مگه میخاد دعوا بشه، اولش سخت هس، ولی بعد عادت میکنن به شرایط و عادی میشه براشون، ضمنا شوهرت رو باید بندازی جلو، مخالفت از طرف اون باشه 

سلام عزیزم اینکه مادرشوهرت درست اونارو دعوت میکنه که دستش درد نکنه

ولی کل خانواده خودم و شوهرم هیچوقت به ما رنگ نمیزنن دعوت کنن، سمت ما باشه به مامانم میگن، سمت مادرشوهرم به مادرشوهرم

کلا خیلیا مدلشون اینه به هرخانواده فقط بزرگش رنگ بزنن بگن به عروسا و دخترات بگو

واس همین برلی من اصلا عجیب نبود که بهت زنگ نمیزنن دعوت کنن، من تو ۱۵سال زندگیم تاحالا خاله عمه... شوهرم زنگ نزدن مارو دعوت کنن همیشه مادرشوهرم میگه 

مثل من نرو مهمونی هارو چون اگر بری دائم پشت سرت حرفه ک فلانی عوض مهمونی رو پس نداد من قبلا خونه خیلی ...

منم کارمندم. اوایل ازدواج سالی 4 تا 5 بار دعوت می کردم خانواده شوهرم رو. از در وارد می شدن تکه می نداختن که صورتت خستس، بیرون هم که می رفتن می گفتن همش تو آشپزخونه بودی و .... واقعا اذیت می شدم. بعد یه مدت خواهر شوهرم ماهی 2 بار دعوت می کرد منم نرفتم که نخوام پس بدم. چون توقع داشتن خیلی زیاد

درست میگین، من گفتم بهش بگو، دعوا درست شد بدجور که عروس چرا خودشو میگیره و از این حرفا، بچه های اونا ...

شوهرت منطقی میگه 

همه هم نباید ازت راضی باشن 

بزار متوجه اشتباهشون بشن 

ریسک کن 

یعنی چی دعوا درست میشه؟ 

بزار یه بار درست بشه اونقدرا ترسناک نیس

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
میدونی چکار کنحالا که میگی یکسره دعوتی هستو هم عادتشون بده عید به عید یه سفره بنداز مهمونشون کنیه جو ...

اینم خوبه، اما عیدا میشن ۳۰، ۴۰ نفر، اونم مهم نیست، مهمونی میدم من عزتم برام مهم تره، مساله اینجاست که ما چسبیدیم به هم، مثلا اینا میان خونه مادرشوهرم دیگه انگار مهمونی شونو اومدن تموم، بعدم مادرشوهرم بدش میاد میگه تا من هستم تو سر بزرگی میکنی، اونم برای فامیل خودم