2777
2789
چرا همه قداشون بلندهپس این همه ادمای کوتاه که میبینیم مال کجان😁😂

آره حالا جایی که من هستم قد ها کوتاهه ولی شهر و توی فامیل خودمون قدا همه بلند اما چند نفری که اینجا هستن قبلا توی تاپیک های قد دیدمشون و قدشون واقعا بلنده

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلند میگن یا کوتاه؟

خیلی بلند، مثلا تو اینستا همه تو کامنت ها می‌نویسن ۱۷۰ به بالا

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

چرا همه قداشون بلندهپس این همه ادمای کوتاه که میبینیم مال کجان😁😂

اینجا نینیسایته سرزمین عجایت همه پرنسس و پولدار و قد بلند و لاکچرین😂😂😂

من یه قد کوتاه هستم🥲 ولی اندامم عالیه به اصلاح بغلی😁

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ولی یه چیزی بگم نمیخوام بچه های سایت رو قضاوت کنم ولی خب بیشتر اوقات توی مجازی پیش میاد که قدشون رو ...

اخه چرا واقعا باید قدو دروغ گفت

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

اخه چرا واقعا باید قدو دروغ گفت

نمیدونم ولی حتی توی ریلزهای اینستا هم ببینید دروغ زیاد میگن 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

مخصوصا اقایون😂

دقیقا، آقایون همه ۱۹۰ به بالا هستن تو کامنتا 😔😂

۱۷۰ به بالا میشه بلند

حقیقتش 168 به بالا بلند محسوب میشه ولی آره مقیاسی برای منم 170 به بالا بلند محسوب میشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

حالا شاید یه چیزایی رو بشه تغییر داد ولی آره اکثر چیزا ذاتی و ژنتیکی و خواست خداست، حتی یه سری اخلاق ...

حتی محیط و چیزایی که رومون تاثیر می‌ذاره و اکتسابی هست هم دست خودمون نیست