2777
2789
عنوان

پس دادن دعوتی مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 110 پست
اگر اونا دعوت نمیکنن و مادرشوهر شما اون هارو میگ اصلا دعوت نکن بازم با مادرشوهرت مشورت کن

مادرشوهرم بدش نمیاد فامیلاش بیان تند تند، اما اونا زحمت یه زنگ به خودشون نمیدن، مادرشوهرم هم مثل زنگوله منو میکشه دنبالش نرم هم دعوا درست میشه موندم بین اینا

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

اینطور نمیشه هرکس باشه ناراحت میشه،شما شوهرتو بنداز جلو به مادرش بگه هرکس مارو میخواد دعوت کنه به خو ...

آفرین

دقیقاً حرفای من رو گفتین

بذار ناراحت بشن

شما کاری ک درسته رو بکن

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفریندقیقاً حرفای من رو گفتینبذار ناراحت بشنشما کاری ک درسته رو بکن

میترسم دعوا بشه اما این بار دیگه کوتاه نمیام و نمیرم، آدم عزت داره، لنگ یه لقمه شام کسی نیستم، قهر هم میکنن بکنن، درست دعوت کنن منم پس بدم دعوتشون رو بهتر از خودشون

خدا از زبونتون بشنوه، منم حرفم همینه، منو درست دعوت کنن، منم بهترشو جبران کنه، اما مادرشوهرم خیلی بد ...

تو و شوهرت باهم هماهنگ باشید همه چی درست میشه،این بار از قبل باشوهرت هماهنگ کن،به مادرشوهرت بگو که شوهرت نمیاد میگه وقتی منو به حساب نمیارن یه زنگ به خودم بزنن دعوتم کنن منم نمیرم تا متوجه کار اشتباهشون بشن،البته خود شوهرت بگه بهتره 

منم فکر کردم نرماله، چون ما دیوار به دیواریم، اونا هم زنگ نمیزنن ما رو دعوت کنن، به واسطه مادرشوهرم ...

خب اینکه میگی دعوت کننده رفته تو قیافه و توقع داره دعوتشون کنی خوبه

شماهم اصلا دعوتشون نکن تا ناراحت بشن و دیگه به مادرشوهرت نگن شمارو هم ببره

اگه کسی هم چیزی گفت بگو من خیلی دلم میخواست دعوتی بدم اما فلانی(شوهرت) راضی نشد

تو و شوهرت باهم هماهنگ باشید همه چی درست میشه،این بار از قبل باشوهرت هماهنگ کن،به مادرشوهرت بگو که ش ...

بله درسته باید از قبل باهاش خوب هماهنگ کنم، البته این کارو یه بار انجام دادم دعوا شد اما مال دو سال پیشه بازم باید بگم دعوا میشه شایدم خیلی بزرگ اما دیگه بدتر از زیر پا رفتن شخصیتم نیست، بالاخره اینا کی میخوان متوجه جدا بودن این دوتا خانواده بشن، تقصیر خودمم هست خیلی خونگرمم، به روی خودم نمیارم هیچی رو، اما حالا که توقع دارن درست دعوت کنن منم خوب دعوتی شون رو جبران کنم

خب اینکه میگی دعوت کننده رفته تو قیافه و توقع داره دعوتشون کنی خوبهشماهم اصلا دعوتشون نکن تا ناراحت ...

واقعا هم راضی نیست جرات نداره به مامانش بگه نمیاییم، دوبار هم من تلاش کردم به مادرشوهر برسونم که این طوری درست نیست، مگه اصلا گوش میده؟ فقط میخواد بگه حرف حرف منهباید بیایید

منم فکر کردم نرماله، چون ما دیوار به دیواریم، اونا هم زنگ نمیزنن ما رو دعوت کنن، به واسطه مادرشوهرم ...

چه گرفتاری شدی این وسط!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تقریب‌ا ۱۵ نفر، آخه مدام این داستان هست، بعد اینا منو سر خانواده ی مادرشوهرم دعوت میکنن، اگه جدا دعو ...

ول کن نمیخواد دعوت کنی مطمبن باش این مادری که بزور میبردت مخمونی اگر لازم بود مجبورت میکرد مهمونی هم بدی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

مثل من نرو مهمونی هارو 

چون اگر بری دائم پشت سرت حرفه ک فلانی عوض مهمونی رو پس نداد 

من قبلا خونه خیلی بدی داشتیم شوهرم دستش تنگ بود توی یک زیر زمین ک ابرو ریزی داشت مثل انباری بود

همشون دورهمی میگرفتن ما نمیرفتیم هربار یک بهانه 

چون یک دوبار رفتیم خیلی تیکه مینداختن 

باوجود اینکه شرایط رو میدونستن

بله درسته باید از قبل باهاش خوب هماهنگ کنم، البته این کارو یه بار انجام دادم دعوا شد اما مال دو سال ...

من جای شما باشم اینبار اول خودم دعوتشون میکنم تا دعوتی چندسالو جبران کنم،تا حرف و حدیث درنیارن که طرف ترسید یه لقمه نونشو بخوریم این کارو کرد،بعد از این به بعد بدون دعوت رسمی نمیرم

واقعا هم راضی نیست جرات نداره به مامانش بگه نمیاییم، دوبار هم من تلاش کردم به مادرشوهر برسونم که این ...

خب برین بخورین و پس ندین

مثل بچه‌های طرف

اصلا هم به روی خودتون نیارین

هنوز که کسی نگفته به شما که دعوتی باید بدی

پس برو شاید رسمشونه که بچه ها دعوتی ندن

حالا اینکه جدا دعوت نمیکنن ناراحت کننده‌اس اما چاره ای نداری

تقریب‌ا ۱۵ نفر، آخه مدام این داستان هست، بعد اینا منو سر خانواده ی مادرشوهرم دعوت میکنن، اگه جدا دعو ...

شما هم فقط همون صاحب خونه رو دعوت کن و کاری به بچه هاش نداشته باش. مگه بچه هاشون شما رو هم دعوت می کنن؟