2777
2789
عنوان

پس دادن دعوتی مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 110 پست
اونا همه رو با هم میگه تک تک زنگ میزنه، بچه های اونا هم مهمونی نمیدن، اما از من توقع دارن ظاهرا، با ...

کلا همینه

از یه عده انتظار میره

الان من تو خاندان همسرم از همه کوچیکترم

انتظار دارن عید و...دعوت کنم 

نمیدونم چرا

ولی یه تعداشون حاضر نیستند پس بدن 

واقعا هم راضی نیست جرات نداره به مامانش بگه نمیاییم، دوبار هم من تلاش کردم به مادرشوهر برسونم که این ...

ب شوهرت بگو هر مهمونی رفتنی یک پس دادنی داره

منم شوهرم میگفت ما شرایط شو نداریم از ما توقع ندارن اما بهش گفتم جریان چیه 

الان دیگه نمیریم فعلا مهمانی هارو تا هروقت شرایط پذیرایی داشتیم اون وقت شرکت کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه گرفتاری شدی این وسط!!

حالا موندم چیکار کنم،  میگم این سری بازم امتحان میکنم میگم نمیتونیم بیاییم، با شوهرم از قبل هم صحبت می کنم، گرچه که مادرش تا بگه بریم سریع اطاعت میکنه، دعوا هم شد که شد، حرفمو میزنم، توکل به خدا، این طوری نمیشه، هم دعوت نکنن درست، هم توقع داشته باشن

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

ب شوهرت بگو هر مهمونی رفتنی یک پس دادنی دارهمنم شوهرم میگفت ما شرایط شو نداریم از ما توقع ندارن اما ...

بله درسته، مساله این وسط مادرشوهر هست که میگه باید بیایید، شوهر منم جرات نداره نه بگه یا بهانه بیاره، مادرشوهرم میگه نه فلانی اهل این حرفا نیست دلی دعوت کرده، انگار این وسط من الکی حرف در میارم

حالا موندم چیکار کنم، میگم این سری بازم امتحان میکنم میگم نمیتونیم بیاییم، با شوهرم از قبل هم صحبت ...

به نظرم فقط خودت و این وسط خراب میکنی و اعصابت و خورد میکنی و دعوا میشه وقتی شوهرت پشتت نیست به نظر من بیخیال شو

مادرشوهرت اگه گفت دعوتی بده بگو شوهرم راضی نمیشه چون میگه مارو جدا دعوت نمیکنن

کلا همینهاز یه عده انتظار میرهالان من تو خاندان همسرم از همه کوچیکترمانتظار دارن عید و...دعوت کنم نم ...

باور کن همه شون از من انتظار دارن، اون همه عروس هر کدوم نزدیک ۲۰ سال و بیشتر بزرگتر از منن اما انگار همه چشمشون به منه، منم نه شوهرم زیر بار میره، نه مادرشوهرم از کشوندنم دست برمیداره، جرات هم نداری چیزی بگی دعوا میشه آرامش  نسبی هم گه دارم به هم میریزه

بله درسته، مساله این وسط مادرشوهر هست که میگه باید بیایید، شوهر منم جرات نداره نه بگه یا بهانه بیاره ...

متأسفانه مادر شوهر مهمونی شو میده و از گردن خودش رد میکنه این وسط پشت سر شما حرف در میارن 

احتمالا اوایل زندگی مشترک تون هست؟ ک شوهرت تحت فرمان مادرش هستش

منم دقیقا این رو تجربه کردم 

راستش منم دعوت نکردم، آخه اختصاصی که منو دعوت نمی کنن حتی زنگ هم نمیزنن منم از دلم نیست اما مادرشوهر ...

اونانمیدونن توبااجباررفتی مهمونیشون بایددعوتی پس بدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

راستش منم دعوت نکردم، آخه اختصاصی که منو دعوت نمی کنن حتی زنگ هم نمیزنن منم از دلم نیست اما مادرشوهر ...

بنطرم یا شما همراه مادرشوهر نرو... یا اگر میری یه دعوت شام کن. زشته برید سر سفره مردم بخورید و دعوت نکنید درست نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه های اونا هم اگر شمارو دعوت میکنن، شماهم دعوت کن

نه اونا دریغ از سالی یه بار، اونا هم خونه یه نفر بزرگترین جمع میشن، اما موقع دعوت مادرشوهرم تک تک بهشون زنگ میزنه اما من با اینکه عروس غریبه ام هیچ کدوم زنگ نمیزنن

تقریب‌ا ۱۵ نفر، آخه مدام این داستان هست، بعد اینا منو سر خانواده ی مادرشوهرم دعوت میکنن، اگه جدا دعو ...

شرایط شما رو درک میکنم

ما هم مثل شما دعوت میشیم ولی فقط مادرشوهرم دعوت میکنه دیگه ما دعوت نمیکنیم

ناگفته نماند که عروس های اونا هم دعوت نمیکنن منم عروسم دعوت نمیکنم

خداروشکر مادرشوهرم اینقد فهمیده است که میگه نیاز نیست دعوت کنی

آخه اینا ۵۰ نفرن دعوت کردنشون سخت