2777
2789
عنوان

پس دادن دعوتی مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=374928428]بدون توهین هم میشه جواب داد.. هیچکس برای یه لقمه محتاج نیست مگه فرهنگ بعضی ها..[/QUOTE

اسی من ب شما توهین نکردم

شما تو فکر جبرانی خب

ی سریا سالهای میان میخورن و من هنوز رنگ دره خونشونم ندیدم

منظورم ی عده بخور در رو هستش😉😁

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

پس شمام همینکارو بکن

منم فکر کردم نرماله، چون ما دیوار به دیواریم، اونا هم زنگ نمیزنن ما رو دعوت کنن، به واسطه مادرشوهرم میگه به فلانی هم بگو بیاد، منم خیلی بدم میاد این طوری، اما نرم مادرشوهرم بدش میاد، یه طور مجبورم بخاطر اینکه داستان درست نشه دنبالش برم، اما اصلا دل خوشی از این قضیه ندارم، اما حالا دعوت کننده رفته تو قیافه یه جورایی، احساس می کنم توقع داره، شوهرمم زیر بار نمیره دعوت کنه میگه مامانم دعوتشون پس میده، به ما ارتباطی نداره، اونم ناراحته دعوت نمیکنن زنگ نمیزنن اما نمیتونه به مامانش بگه نمیاییم

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

من باشم مثلا دوبار برم یه بار میگم اول شما میگید یکی میدونن بعد میگید طلبکارند بعدم مادرشوهرشماهم ا ...

اونا همه رو با هم میگه تک تک زنگ میزنه، بچه های اونا هم مهمونی نمیدن، اما از من توقع دارن ظاهرا، با اینکه من از بچه های اونا خیلی کوچکترم در حد ۲۰ سال اختلاف، اما اونا به روی خودشون نمی بینن دعوت کنن

بهتره چند بار خوردی یه بار دعوت کنی،حداقل به مادرشوهرت بگو که یه جور بهشون برسونه از این مدل دعوت کر ...

الان مشکل منم همینه، خود مادرشوهرم میکشه میبره ما رو، ما هم اینطوری نمی‌خواهیم بریم، مخالفت کردم بدش اومد دعوا درست شد

منم فکر کردم نرماله، چون ما دیوار به دیواریم، اونا هم زنگ نمیزنن ما رو دعوت کنن، به واسطه مادرشوهرم ...

کاش پسرش به مامانش بفهمونه که دیگه نرین شما.

وقتی بچه های اونا تو این جمع نیستن و خونه مادر شوهرت نمیان شما هم نرید. یعنی شوهرت این و بگه به مامانش .

یا به مادرشوهرت بگو ، من هم میخواستم دعوت کنم فلانی راضی نیست. ببین چی میگه 

به هرحال اون از اخلاق فامیلش سر در میاره 

اونا همه رو با هم میگه تک تک زنگ میزنه، بچه های اونا هم مهمونی نمیدن، اما از من توقع دارن ظاهرا، با ...

اگر اونا دعوت نمیکنن و مادرشوهر شما اون هارو میگ اصلا دعوت نکن  بازم با مادرشوهرت مشورت کن 

[QUOTE=374928428]بدون توهین هم میشه جواب داد.. هیچکس برای یه لقمه محتاج نیست مگه فرهنگ بعضی ها..[/QU ...

ببخشید اشتباه متوجه شدم

یکی یه کار برام بکنه من به فکر جبرانم، اما دوست تا مساله هست اول اینکه اونام بچه هاشون دعوت نمیکنن، رو حساب مادر و مادرشوهر میان، دعوتی بزرگتراست، تازه مادرشوهر من کلی تحویل میگیره یکی یکی زنگ میزنه و دعوت میکنه، اینا منو دعوت نمیکنن، چون همسایه ایم تو رودربایستی میگن به فلانی بگو بیاد، منم نمیخوام برم مادرشوهر شر به پا میکنه نرم، شوهرمم گفتم صحبت کنه یا مادرش اونم نمیگه یه بار غير مستقيم گفت که باز ناراحتی پیش اومد

الان مشکل منم همینه، خود مادرشوهرم میکشه میبره ما رو، ما هم اینطوری نمی‌خواهیم بریم، مخالفت کردم بدش ...

اینطور نمیشه هرکس باشه ناراحت میشه،شما شوهرتو بنداز جلو به مادرش بگه هرکس مارو میخواد دعوت کنه به خودمون زنگ بزنه مادرشوهرت رو متوجه کنید که این یک نوع بی احترامیه،اگرم ناراحت شد اصلا براتون مهم نباشه،یکی دوبار ناراحت میشه بعدش براش عادی میشه

کاش پسرش به مامانش بفهمونه که دیگه نرین شما.وقتی بچه های اونا تو این جمع نیستن و خونه مادر شوهرت نمی ...

درست میگین، من گفتم بهش بگو، دعوا درست شد بدجور که عروس چرا خودشو میگیره و از این حرفا، بچه های اونا هم میان خونه ی مادرشوهر اما مهمونی جدا نمیدن، تازه اونا خیلی به هم نزدیک هم هستن، منو عروس غریبه میدونن، از اون طرفم، شوهرم راضی نیست میگه مادرم کلی خرج میده، دیوار به دیواریم، اینا زحمت یه زنگ نمیدن منو دعوت کنن ولی انتظار درست شده

اینطور نمیشه هرکس باشه ناراحت میشه،شما شوهرتو بنداز جلو به مادرش بگه هرکس مارو میخواد دعوت کنه به خو ...

خدا از زبونتون بشنوه، منم حرفم همینه، منو درست دعوت کنن، منم بهترشو جبران کنه، اما مادرشوهرم خیلی بدش میاد، دوبار شر به پا شد