2777
2789
عنوان

ضعف عضله کف لگن قبل از بارداری

382 بازدید | 13 پست

خودتون یا اطرافیانتون شده که قبل از بارداری ضعف عضله کف لگن داشته باشن؟

با ضعف عضله کف لگن اگه باردار بشیم، دچار مشکلات بیشتر نمیشیم؟ مثل پرولاپس روده، پرولاپس مثانه؟

اعتماد به نفس بارداری رو ندارم. خیلی میترسم. نمیخوام مشکلاتم زیاد بشه. دوست دارم بچه رو به سرپرستی بگیریم

یعنی الان باردار نمیشی؟؟ یا خودت فعلا میترسی؟؟ تمرین کگل حتما انجام بده هرروز . یکی از علائم ضعف عضلات کف لگن اینه که تو رابطه صدا میده ک منم اینجوری بودم ولی الان باردارم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان باردار نمیشی؟؟ یا خودت فعلا میترسی؟؟ تمرین کگل حتما انجام بده هرروز . یکی از علائم ضعف عضل ...

مشکلی برای باردار شدن ندارم.

میترسم از مشکلاتش

هر روز تمرین کگل انجام میدم و فیزیوترتپی کف لگن انجام میدم و مشکلم حل شد.

من مشکل نفخ و مدفوع باریک و زور زدن داشتم و تحت کنترلش دارم که دچارش نشم. 

اما از بارداری که مشکلات افتادگی روده و مثانه برام پیش بیاره میترسم

مشکلی برای باردار شدن ندارم.میترسم از مشکلاتشهر روز تمرین کگل انجام میدم و فیزیوترتپی کف لگن انجام م ...

اون که برا اکثر خانما پیش میاد متاسفانه . ولی شیرینی مادر شدن رو نمیشه در نظر نگرفت خدا خودش کمک میکنه 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

اون که برا اکثر خانما پیش میاد متاسفانه . ولی شیرینی مادر شدن رو نمیشه در نظر نگرفت خدا خودش کمک میک ...

نمی ارزه به مشکلاتش.

سلامتیم خیلی برام مهم هست و میتونم به خاطرش قید بارداری رو بزنم

نفخ زیاد، مدفوع باریک و مدادی، زور زدن حین دفع با اینکه مدفوع سفت نیست

عزیزم نفخ و علائمت با فیزیوتراپی حل شد؟
من چند ساله درگیر نفخ و بواسیر و یبوست و... هستم، تازه میخوام بیوفیدبک رو شروع کنم یعنی امیدی هست به درمان نفخ؟