2777
2789
عنوان

کلاس تعطیل میکنن میرن دنبال

2923 بازدید | 37 پست

ی مدرسه دخترانه نزدیک ما آخر سالی گاهی نصفه نیمه کلاس تعطیل میکنن پسرا کم سن با موتور و..‌میان دنبالشان قشنگ میرن

یکی دیدم سه ترکه دوتا پسر یه دختر گذاشتن بینشون رفتن

حالا طرف دلش خوش بچه ش مدرسه🙃😅

خب طرف از کجا بدونه 

اعتماد میکنه دیگه

مشکل از اون بچست ک سواستفاده میکنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشه که با پسری که موتور داره دوست میشن😂😂😐😐لامصبا حداقل با یه ماشین داری دوست میشدین اخه ...

پسره با ی قیافه ای و موتور تازه دوستم هست یکی سوار کرد برد🙄😅

اینا مخ میزنن با بی امکاناتی خخ

اره پیش مام مدرسه هست حالا متوسطه اوله

دخترا بعد مدرسه مقنعه هاشون رو میکشن پایین، شلوار پارچه ای هاشونم کوتاه کردن حس خفن بودن بهشون دست داده😂

بعد عر میزنن از صداشون اسایش نداریم تا تموم شن برن

گاهی هم سوار موتور پسرای ۱۶ ساله میشن میرن فکر میکنن دیگه همه چیشون تکمیل شده

اره پیش مام مدرسه هست حالا متوسطه اولهدخترا بعد مدرسه مقنعه هاشون رو میکشن پایین، شلوار پارچه ای هاش ...

مخ زدن اینا خییلی راحت شده 

چندتا چندتا میبرن😁

دقیقا تو این سرما شلوار کوتاه