2777
2789
عنوان

کلاس تعطیل میکنن میرن دنبال

| مشاهده متن کامل بحث + 2923 بازدید | 37 پست
والا ما از این چیزا نداشتیم😂

والله زمان ما این چیزا هم بود یارو یا کلا ماشین نداشت میومد از دور یه نگاهی میکرد یا نهایت یه پارکی یه کافه ای 

یا ماشین داشت حداقل 

اینا ارزش خودشون در حدی هم نمیبینن که با یه ادم درست حداقل وقت بگذرونن واقعا ادم میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همینه که تو مدرسه ی خواهرم اینا کل مدرسه رو دوربین گذاشتن حیاط، سالن، حتی دسشویی، خیابون های اطر ...

دسشویی از ترس خودشون میذارن

دوتا دوتا میرن و همدیگه رو میبرن😑

منم دوستم معلم میگه نگهبان گذاشتیم دسشویی مدرسه دخترانه🥴

مخ زدن اینا خییلی راحت شده چندتا چندتا میبرن😁دقیقا تو این سرما شلوار کوتاه

اره خیلی ارزونن😂

خدا به داد خانوادشون برسه

معلوم نیس کدوم خانواده ای رو میخوان بدبخت کنن اینا در اینده

انقدر سلیطه و حال به هم زنن بعضیاشون

والله زمان ما این چیزا هم بود یارو یا کلا ماشین نداشت میومد از دور یه نگاهی میکرد یا نهایت یه پارکی ...

انگار اصلااا دیگه ارزش قائل نیستن و طرف هم مثل چی باهاشون برخورد می‌کنه 

میندازه بالا می‌بره😅

والله زمان ما این چیزا هم بود یارو یا کلا ماشین نداشت میومد از دور یه نگاهی میکرد یا نهایت یه پارکی ...

همون حداقل با یه آدم درست انقدر زور نداره

ولی ما کلا از اینا که دم مدرسه قرار بزارن و برن با پسره نداریم کلا

انگار اصلااا دیگه ارزش قائل نیستن و طرف هم مثل چی باهاشون برخورد می‌کنه میندازه بالا می‌بره😅

نمیدونم چرا میگن دخترا پولکی نباشید پر توقع نباشید این نتیجه همین شعارا هست

دختر اول باید دست نیافتنی باشه

دوم گرون با هر خری پا میشن میرن هزار تا خفت و بدبختی هم به اسم دوسش دارم به جون میخرن

نمیدونم چرا میگن دخترا پولکی نباشید پر توقع نباشید این نتیجه همین شعارا هستدختر اول باید دست نیافتنی ...

گاهی میبینی دختر منتظر پسرا توافق برسند کدوم موتور سوار بشه یا میکشونش

ی وضعییی

منم کنجکاو هی پشت پنجره🙃😁

اره خیلی ارزونن😂خدا به داد خانوادشون برسهمعلوم نیس کدوم خانواده ای رو میخوان بدبخت کنن اینا در ایند ...

من معلم ادبیات هستم 

انشا گفته بودم 

دختر ه به دوستش گفت درباره جدایی از عشقت بنویس...

دختره گفت کدومشون رو بنویسم ؟ 

حالا چند ساله اند ؟ ۱۷ ساله