2777
2789
عنوان

امان ازدست مادرشوهرم😭نمیبخشمش

4259 بازدید | 152 پست

سلام دختراتوروخداکمکم کنیدتصمیم درست وبگیرم

من بامادرشوهرم سریه موضوعی به مشکل خوردم ورفت امدنمیکنم وکلا گذاشتمش بلک لیست مگه اینکه مهمونی هموببینیم طوری برخوردمیکنم کسی متوجه این موضوع نشه ولی ازمهمونی بیایم بیرون بازم اصلانگاش نمیکنم

خلاصه الان عیدداره میادهمسرمم بدون من اصلاپاشواونجانمیذاره ب هیچ عنوانم منوتومنگنه نمیذاره که بایدبریم خونشون الان هرچی میگم برو خونه مامانت بهشون سربزن نمیره سال تحویلم مشهدیم من نمیتونم ببخشمش چون هرباربخشیدمش دوباره اشتباهشوتکرار کرده الان نمیدونم عیدبرم خونشون یانه😭😭😭قلبم دردمیگیره وقتی ب این فکر میکنم ک ببینمش

ازطرفی ام غصه همسرمومیخورم ب رومم نمیاره البته خودش همیشه میگه حق باتو مشکل ازخانواده منه😭😭چرااینجوری میکنن اخه بخداخیلی ناراحتم ازینکه هم باخواهرش رفت امدنمیکنه هم مادرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازطرفی ام غصه همسرمومیخورم ب رومم نمیاره البته خودش همیشه میگه حق باتو مشکل ازخانواده منه😭😭چرااینج ...

من عروس بدجنسی نیستم بگم قیدخانواده اشوبزنه غصه میخورم ک اینطوری اصلاخوشحال نیستم ولی خب

اشتباهش چیه که اصلا قابل بخشش نیست ( فضولی نباشه )

اشتباهش یکی دوتا نیس خیلی منوشکونده همیشه ام گفته ببخشیدالان سردامادشون قهرم پرپر میشه برا دخترش ونوه هاش ودامادش درصورتی ک دامادش اصلاادم نرمالی نیس وفقط پولدار

به نظر من اگه شما هم نمیری ( این تصمیم با خودته چون من اطلاع ندارم موضوع و ناراحتی شما در چه حدی) حداقل شوهرت رو راضی کن که بره! 

چون اونا به این فکر نمیکنن که « پسرمون خودش نمیاد » 

اینطور فکر میکنن که « عروسمون خودش قطع رابطس پسرمم نمیزاره بیاد خیلی ببخشید هزار تام فحش » 

پس تصمیم با خودت

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

آدمای سمی رو بذار کنار تا آرامش داشته باشی .اگه خیلی اذیتی واجب نیست که بری .... همسرتون هم خودش اخت ...

نمیخوام که مقصرش من باشم من اگ پدرمادرخودمم بدترین انسان های روی زمین باشن بازم نمیذارمشون کنار

نرو کلا به شوهرتم تاکید کن بگو من با تو کاری ندارم میری برو ولی اگه نرفتی بعدا نباید بندازی تقصیر من بگی بخاطر تو نرفتم اعصابت راحته والا ما قبلا تو یه حیاط بودیم دم به دیقه میدیدمش اعصابمو خورد می‌کرد الان دیر به دیر میبینمش راحتم 

چه اصراری داری همسرتو بفرستی بره خونه مادرش؟؟؟ ول کن دختر اعصاب خودتو خراب میکنی

دلم برا شوهرم میسوزه خیلی مهربون اعصابم بهم میریزه بی کس وکارباشه هنش پیش خانواده منه پدرمادرمن انگار پدرمادرشن

خواهرش به تو چه مگه مسئول روابط خواهربرادریه بقیه ای؟ واسه مادرشم با شوهرت صحبت کن بگو بره ببینتش بدون تو ... اگه نمیره تو دیگه وظیفتو انجام دادی مگه چقدر زنده ایم که بخوایم با عذاب دیدن بعضیا زندگیمونو زهر کنیم؟