2777
2789
عنوان

امان ازدست مادرشوهرم😭نمیبخشمش

| مشاهده متن کامل بحث + 4259 بازدید | 152 پست
ولی جدا از هرچیزی کاش شوهرت بره به هرحال مادرشه بزرگش کرده زحمتشو کشیده حتی مادرشوهرت یزید هم باشه و ...

منم همینومیگم .میگم برو حدومرز وحفظ کنه میگ نیای نمیرم الان۳ماهه نرفته

نمیخوام که مقصرش من باشم من اگ پدرمادرخودمم بدترین انسان های روی زمین باشن بازم نمیذارمشون کنار

این تصمیم شماست و همسرتون هم نظر و عقیده ی خودشو داره .شما که مجبورش نکردی که قطع رابطه کنه که فکر کنی مقصری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شوهرت بچس براش تصمیم میگیری چیکار کنه چیکار نکنه

حق انتخاب داره و دوست نداره بره این اداها چیه دیگه درمیاری

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

مگه شوهرت بچس براش تصمیم میگیری چیکار کنه چیکار نکنهحق انتخاب داره و دوست نداره بره این اداها چیه دی ...

ادای چی وقتی میدون همسرم بخاطرمن نمیره نمیخوام عذاب وجدان رو دوش من باشه

بنظرم شوهرت انقد آقاست و ارزشش رو داره ی دقیقه همراهش بری تا اونم بتونه برهولی بعدا دیگه که ارتباط ب ...

ببین من اان برم مادرشوهرم از دست من اب میخوره از سروکولم میره بالا ولی بقرااان هش اداس