بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب شب حتما باید داشته باشی و تغذیه مناسب و خوب فست فود نخور یا خیلی کم بخور شیرینی نخور و اصلاح سبک زندگی شنیدم خیلی مفیده استرست و کنترل کن اصلا استرسی نشو و درکنار همه این رعایت ها ورزش کن حتما ورزش و پیاده روی خیلی خوبه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
چاق شدن یهوئیت ممکنه از کم کاری تیروئیدت باشه آزمایش دادی؟به یه دکتر فوق تخصص هورمونی مراجعه کن
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
من این مطالب و زیاد خوندمخواب شب حتما باید داشته باشی و تغذیه مناسب و خوب فست فود نخور یا خیلی کم بخ ...
اگه شبا خوابت نمیبره سعی کن روز کم بخوابی به زور بیدارشو و خودتو تاشب خسته کن یک ساعت قبل اینکه بخوای بخوابی قرص ملاتونین بخور(خوابو تنظیم میکنه) و یک ساعت قبل خواب گوشی نگاه نکن تلوزیون نبین و اگه کتابم بخونی که دیگه خیلی خوبه خوابت میگیره ولی سعی کن روز کم بخوابی به زوووور خودتو بیدارکن و بیدارنگه دار تاشب خوابت بگیره
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بووو خب این نیازمند اینه تو یه رژیم غذایی طبق طب اسلامی و سنتی بگیری حله یه سرچ به سایت حسین معارفی هم بزن فست فود حذف کن ، قبل از سیری از غذا دست بکش ،مرغ باید کاهش بدی اب در حد راه نیاز بخور، زیاد سردی نخور بخور کلا یه برنامه سالم غذایی میخواد