2777
2789
عنوان

نشستم تو راه پله ساختمون شوهرمم دروبسته خابیده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم ازسوسک یه مدت یه جامستاجربودیم براخونه سازیمون انقدسوسک داشت ک رسما باهم زندگی میکردیم ازروصورتم نصف شب ردمیشدن ساعت۵بیدارمیشدم تا۷دوسه تامیکشتم بازمیخوابیدم نصف شب صداجیغم درمیومد ازاون سال وحشت دارم ازسوسک روانی شده بودم ازدست اون کثافتا

خب خونتون جای دیگه ای نداره بری بخوابی؟؟یه اتاق دیگهپذیراییحتی آشپزخونهولی بیرون نشین😐

اخه یجا بالاتر از تخت باشه که نیاد نیس اوپن اشپز خونه هس که اونجا بیشتر میان شبای دیگم میومدن اخه رو تخت احساس امنیت میکردم الان تو خوده تخته که از هر گوشش ممکنه بزنه بیرون انقد تند راه میرن و پرواز میکنن که دق میکنم

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

عزیزم حداقل برو تو حال یا آشپزخونه فردا هم بگو شوهرت سم کامن بزن میمیره

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
متنفرم ازسوسک یه مدت یه جامستاجربودیم براخونه سازیمون انقدسوسک داشت ک رسما باهم زندگی میکردیم ازروصو ...

خشبحالت حداقل میکشیشون من نمیتونم حتی بکشمش وقتی میکشمشون تا چند ساعت همه بدنم میخاره و از همه چیز میترسم 

لعنتیارو هرچی سم میزنم و خمیر نمیرن گم شن این چند روز که هوا گرمتر شده زیاد پیداشون میشع

میخواستم بخوابم خاموش داشتم تاپیکا رو میدیدم برا شما رو دیدم دیگ وهرد کاربریم شدم اینو بگم بخوابم ب خاطر شما 

من مستاجرم خونه هم میگیرم خو زیاد تازه ساز نیستن و همه حا مورچه و سوسک هست الان ولی ۵ ساله یه سم میگیرم هر جا میرم میرنم ن موچه میاد ن سوسک ن هیچی 

اسمش سایپرمترین باید با اب قاطی کنی کل کنار دیوارا بپاشین فقط خیلی بو داره و خطر ناک شوهرت ماسک بزنه بپاشه همه جارو کنار دیوارا خونه نمونین چند ساعت برین برین بوش بره در پنجره هم باز بزار تا ۳ ماه هیچی نمیاد بعد ۳ ماه تکرار کنین 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏

یه خمیری هیت اسمش امحاست از اون بگیر قد یه نخود همه جا بزار دیگه جنازشون هم پیدا نمیشه این سوسک ها فاضلابین اگه همکف میشینی یه سم مخصوص فاضلاب هست از اون بگیر بریز تو چاه های خونت

خودتو و کل بدنت به خصوص سرتو بپیچ لای ملافه و بگیر بخواب. صداش اذیتت هم میکنه هندزفری بذار اهنگ با ص ...

نمیتونم  حتما باید ببینم انداختیمش بیرون تا راحت شم

متنفرم ازسوسک یه مدت یه جامستاجربودیم براخونه سازیمون انقدسوسک داشت ک رسما باهم زندگی میکردیم ازروصو ...

دقیقااااا ما هم وقتی نوجوان بودیم یک جا رفتیم مستاجری..‌ همینجوووری پر از سوسک بود... از اون موقع از سوسک متنفر شدم در حالیکه قبلا اینجوری نبودم اصلا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...