2777
2789
عنوان

نشستم تو راه پله ساختمون شوهرمم دروبسته خابیده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم داری تو بفکر خودت نیستی بفکر اون بچه باشه تو شکمت سرماروحس میکنه..برو دراتاقو ببندبخاب توحال خونت قرارنیست تو اتاق بری که بزاراون شوهرت بمونه تواتاق باهمون سوسک.

خونه تون باید سمپاشی کنی اینا تخم میکنند زیاد میشن

لعنتیارو هرچی سم میزنم و خمیر نمیرن گم شن این چند روز که هوا گرمتر شده زیاد پیداشون میشع 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
کم داری تو بفکر خودت نیستی بفکر اون بچه باشه تو شکمت سرماروحس میکنه..برو دراتاقو ببندبخاب توحال خونت ...

اخه بفکر بچمم که اومدم بیرون میدونم تا صب از ترس اینکه بیوفته روم دق میکنم خونم همین یه اتاقه ۴۵ مترییه اتاق نداره

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
وای منم خیلی میترسم یه بار تنها بودم سوسک ب چ بزرگی تو خونه دیدم با جیغ و دادو گریه خلاصه کشتمش جناز ...

منم یه نصف شب یه سوسک دیدم عجیب بزرگ بود تا حالا سوسک در این حد بزرگ ندیده بودم نامرد همش پرواز می‌کرد از اینور به اونور می‌رفت خودم تنها بودم هدایتش کردم تو اتاق فوری در بستم زیر در هم با پتو محکم کردم نتونه بیاد ولی تا صبح خوابم نبرد تا شوهرم رسید خونه فرستادم بکشتش