2777
2789

اول بگم که باردارم و بشدت از سوسک میترسم از همون بچگی درحدی کع انگار فوبیا دارم چون بچه بودم یکی سوسک از همین بزرگارو انداخت تو یقم

بعد از سر شب یه صدایی پای سوسک شنیدم تو سقف به شوهرم گفتم رفت بالای تاخ تخت اونور لوله اب که چسبیده به سقف و نگاه کرد دید سوسک خاست بکشتش که در رفت بعد اون پیداش نکردیم باز صداش میومد که راه میره ولی معلوم نبود کجاس شوهرمم گرفت خابید انقد التماسش کردم بیدار نمیشد میگف حتما مرده اخه تو سقف ناپدید شد 

بعد یساعت بلاخره بیدارشد قشنگ چک کردیم بازم  نبود اون لامصب اشغال 

گرفتیم خابیدیم البته من فقط دراز کشیدم دیگه داشت خابم میبرد که صداش زیادتر شد  چراغ انداختم دیدم بالای تاج تخته شوهرم و بیدار کردم سوسک جلوش بود نمیدیدش بعدم که دید هی گفتم بگیرش نره پشت تاج تخت نگرفت گف بزار بیاد بالاتر انقد دست دست کرد اخرم رفت پشت تاج تخت و باز گم شد 😭😭

شوهرمم گرفت باز خابید گف توان بیا بخاب همینقد ریلکس 😐😭

منم اومدم بیرون خونه تو راه پله نشستم گفتم پیداش کن بکشش میام چند دفعه گف بیا نرفتم گرف خابید😑🤕 حالا من نمیتونم برم تو خونه و روی تخت که اصلا چون بشدت چندشم میشه و میترسم همه بدنم به خارش میوفته باردارم هستم اصلا نمیتونم برم تو خونه از سرما دارم میلرزم ولی اون گرفته خابیده 😭😐

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی درکت میکنم چون خودمم میترسم به خدا میگم اینقدر از سوسک میترسم از هیچی نمیترسم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حق داری یه اتاقی پذیرایی چیزی ندارین بری اونجا بگبری بخابی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خونه تون باید سمپاشی کنی اینا تخم میکنند زیاد میشن

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر