2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
ن اصلا شمارش تو گوشی شوهرم نیست فقط شماره کارتش زده بود ک از کارت شوهرم به کارت خود منتقل کرده چجوری ...

نه والا

اسم اقاعه رو هم تو مخاطبین پیدا نکردی؟ 

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

بله شاید جدیدا این اتفاق افتاده...نمی‌شه واقعا نظر قطعی داد بهتره حقیقت رو از خودشون بپرسید.

مشکل اینه خودش عین مارمولک دروغ میگه 

صاف صاف نگات میکنه دروغ میگه شده کم حقیقت میدونستم مدرک هم داشتم دروغ گفته

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک مهر ایران بانک طرفو نگاه نکردم مهمه مگه؟ فقط اسم فامیلیش مرد بود نگاه کردم

نگاه کن بعد اپلیکیشن مگه روگوشی شوهرت نیست خب ازتون ببین واریزی هاش پبامی چیزی ب این طرف نداده 

https://daigo.ir/secret/71036938297

نه والااسم اقاعه رو هم تو مخاطبین پیدا نکردی؟

ن نبود اصلا همین بدتر شک. کردم فقط 4رقم اول و آخرشو دارم فقط 3رقم وسط ندارم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خوابه دوم اینکه قطعا خبری باشه دروغ میگه

ببین یکی داره سعی میکنه حساب شوهرتو هک کنه بخاطر همین هی پیام کد میاد شما اولین کاری که میتونی بکنی نت گوشیشو قطع کن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

آره اینم رط بندی میکنه بدجور بود من دعوا کردم قول داد دیگه نره اما چجوری یه نفر دیگه از حساب این پول ...

فکر کردی کنار گذاشتن اون شرط بندیا به این راحتیه؟ 

روح و روانشون درگیره ، فقط خدا به دادشون برسه کنار بذارن 

شاید پول واریز کرده به همون سایتا، بعدا پیامش اومده 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
نگاه کن بعد اپلیکیشن مگه روگوشی شوهرت نیست خب ازتون ببین واریزی هاش پبامی چیزی ب این طرف نداده

ن باشه هم قبلش حذف میکنه 

ببین توی قسمت شماره گیری ۴ رقم اولو بزن اگه جدیدا باهاش تماس داشته باشه شماره کاگلش میوفته حتا سیوم نباشه

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

چرا شماره کارتش زده بود

اسمش بگو چی بود ؟ 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
فکر کردی کنار گذاشتن اون شرط بندیا به این راحتیه؟ روح و روانشون درگیره ، فقط خدا به دادشون برسه کنار ...

ن بابا دارم. میگم همزمان ک گوشی دستم بود هی دیدم همون ساعت داره طرف از حسابش بر میداره 1400 برداشت با 55هزار شارژ قشنگ. معلومه شرط بندی نیست

هک. هم. نیست 

کلا تو رسید کارت به کارت فقط چهار رقم اخر میاد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اسمش بگو چی بود ؟

بگم چی بشه آخه 

کلا تو رسید کارت به کارت فقط چهار رقم اخر میاد

آره با 4رقم اول ک مشخصه 0939

بگم چی بشه آخه

برااینکه اگه سایت شرط بندی باشه بیشتریا رو من میشناسم 

از این دل نگرانی دربیای 

اگرم دوس نداری نگو