همش یه حسی دارم که شوهرم داره ازم یه چیزایی رو مخفی میکنه برا همین بعضی شبا چک میکنم گوشیشو وقتی خوابه میدونم از قبل هرچیم داشته باشه پاک. میکنه و اینجور وقتا همیشه اینترنت بانک چک. میکنم چون از صبح میره تا شب میاد میگه فقط 600 کار کردم یا فقط اینقدر من چند بار چک. کردم دیدم تو کارتش خیلی بیشتر پول بود برا هکنی وقتی یبار دست خودش بود گفتم برو تو همراه بانک ببینیم چقدر داری ب شوخی دیدم هیچی نداره خیلی عجیب بود که برام الان گوشیش دستم بود داشتم چک میکردم دیدم یهپیام اومد کد ورود ب همراه بانک داد دیدم منکه نرفتم گفتم حتما مال قبل بوده بانک با تاخیر فرستاده بعد دیدم دوباره یه کد دیگه اومد یکم بعد یه مد رمز اومد دیدم مال یه شماره دیگه هست 55تومن شارژ خرید از کارت شوهرم همون لحظه هنگ بودم شماره 4رقم آخرش فقط زده بود
همینجور تو شوک بودم داشتم مخاطبارو میگشتم ببینم کی 4رقم آخرش اینو دیدم همچین شماره ای سئو نیست یهو دیدم یکی 1400 انتقال داد رفتم تو اینترنت بانک هیچی بالا نمیومد رفتم تو حسابش اسم و فامیلی طرف اومد اسم یه مرد بود
بچه ها جریان چیه اولا یه مرد چرا باید وصل باشه به حساب شوهرم
دوما از کجا بدونم وصل شده تو کدوم قسمت همراه بانک برم بفهمم لطفا بگید اسم و فامیل سه مرد بود کاملا غریب ن فامیل بو ن دوست ن هیچییییی
لطفا بگید دد کل موجودیشو برداشت