2777
2789

همش یه حسی دارم که شوهرم داره ازم یه چیزایی رو مخفی میکنه برا همین بعضی شبا چک میکنم گوشیشو وقتی خوابه میدونم از قبل هرچیم داشته باشه پاک. میکنه و اینجور وقتا همیشه اینترنت بانک‌ چک. میکنم چون از صبح میره تا شب میاد میگه فقط 600 کار کردم یا فقط اینقدر من چند بار چک. کردم دیدم تو کارتش خیلی بیشتر پول بود برا هکنی وقتی یبار دست خودش بود گفتم برو تو همراه بانک ببینیم چقدر داری ب شوخی دیدم هیچی نداره خیلی عجیب بود که برام الان گوشیش دستم بود داشتم چک میکردم دیدم یهپیام اومد کد ورود ب همراه بانک داد دیدم منکه نرفتم گفتم حتما مال قبل بوده بانک با تاخیر فرستاده بعد دیدم دوباره یه کد دیگه اومد یکم بعد یه مد رمز اومد دیدم مال یه شماره دیگه هست 55تومن شارژ خرید از کارت شوهرم همون لحظه هنگ بودم شماره 4رقم آخرش فقط زده بود

همینجور تو شوک بودم داشتم مخاطبارو میگشتم ببینم کی 4رقم آخرش اینو دیدم همچین شماره ای سئو نیست یهو دیدم یکی 1400 انتقال داد رفتم تو اینترنت بانک‌ هیچی بالا نمیومد رفتم تو حسابش اسم و فامیلی طرف اومد اسم یه مرد بود 

بچه ها جریان چیه اولا یه مرد چرا باید وصل باشه به حساب شوهرم

دوما از کجا بدونم وصل شده تو کدوم قسمت همراه بانک‌ برم بفهمم لطفا بگید اسم و فامیل سه مرد بود کاملا غریب ن فامیل بو ن دوست ن هیچییییی

لطفا بگید دد کل موجودیشو برداشت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عه وا

لابد حساب مشترک با شریکی چیزی داره

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

عه والابد حساب مشترک با شریکی چیزی داره

ن خب میدونم نداره اصلا شریکی نداره 

این کیه هنگمممم

طرف فرت فرت از حسابش بر میداره خالیش میکنه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه والابد حساب مشترک با شریکی چیزی داره

چجوری میتونم بفهمم اطلاعات طرفو؟ تو همراه بانک‌ میزنه؟ 

ن خب میدونم نداره اصلا شریکی نداره این کیه هنگممممطرف فرت فرت از حسابش بر میداره خالیش میکنه

خیلی مشکوکه برو تو پیاماش ببین با کیا در ارتباطه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

چجوری میتونم بفهمم اطلاعات طرفو؟ تو همراه بانک‌ میزنه؟

اگه حساب مشترک باشه فکر کنم بزنه صاحبای حساب رو 

کارتش ماله چه بانکیه

شوهر من شرط بندی میکنه ،برای اسمای غریبه زیاد دیدم انتقال میده 

ولی واریزی نه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
اگه حساب مشترک باشه فکر کنم بزنه صاحبای حساب رو کارتش ماله چه بانکیه

مهر ایران

ازش نپرسیدی؟؟

خوابه دوم اینکه قطعا خبری باشه دروغ میگه 

ن خب میدونم نداره اصلا شریکی نداره این کیه هنگممممطرف فرت فرت از حسابش بر میداره خالیش میکنه

شماره کارت طرف مقابل  هم نداری؟ 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
شوهر من شرط بندی میکنه ،برای اسمای غریبه زیاد دیدم انتقال میده ولی واریزی نه

آره اینم رط بندی میکنه بدجور بود من دعوا کردم قول داد دیگه نره اما چجوری یه نفر دیگه از حساب این پول برمی‌داره چجوری؟ 

شماره کارت طرف مقابل هم نداری؟

چرا شماره کارتش زده بود