2777
2789

دروغ رایج پسرا😂😂😂 هعی خدا من ک اصن حرفاشو به ی ورمم نیست

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همچین حرفی بهم زده بودن😂😂بعد ی مدت دروغشم یادش رفته بود

وای بخدا واسه منم همین میشه😂😂

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
همه همینو میگن😂اخه جالبه اصراری هم نمیکنه ادم دلیلی نداره بیان دروغ بگن ولی خب تو ذاتشونه

میخوان خرمون کنن

هعی خواهر کجای کاریمن با مادرش حضوری حرف زدم و تلفنی تهش شد خیانت از طرف اون و پایان

قصدتون جدی بود🥲🥲

منم همچین حرفی بهم زده بودن😂😂بعد ی مدت دروغشم یادش رفته بود

عکستو به مامانم نشون دادم پسرا همون فردا شب میخواد برام خاستگار بیاد دختراست 😂😂😂

جفتشون دروغ میگن😂😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اره ماهم خر عرعر😂

اینقدر دیگه دروغ شنیدیم سر شدیم😂😂🤣

عکستو به مامانم نشون دادم پسرا همون فردا شب میخواد برام خاستگار بیاد دختراست 😂😂😂جفتشون دروغ میگن� ...

خدایی دروغ دخترا ی مدله ولی پسرا ماشالا😂🤣

اونم گفت عروسم چقدر خوشکله ماشالا🤣🤣🤣

آفرین از کجا فهمیدی 😂🤣

اینقدر دیگه دروغ شنیدیم سر شدیم😂😂🤣

بخدا 

تازه عزیزم اکس من که کلی دروغ بهم گفت پنهون کاری کرد خیانت کرد اخر هم گفت قدرمو ندونستی این حقم نبود ولم کنی😂خدای اعتماد به نفس و دروغن پسرا