2777
2789
عنوان

گفت عکسمو بعد شش ماه به مامانش نشون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 30 پست
میگفت قصدم جدیهولی دروغ میگفت دیگه :)

الان شوهراشم خیانت میکنن چه برسه به دوس پسر

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا تازه عزیزم اکس من که کلی دروغ بهم گفت پنهون کاری کرد خیانت کرد اخر هم گفت قدرمو ندونستی این حقم ...

خوبه همدردیم 

البته درد نیست تجربست دیگه باید تجربه کرد تا بزرگ شد تا عاقل شد

بخدا تازه عزیزم اکس من که کلی دروغ بهم گفت پنهون کاری کرد خیانت کرد اخر هم گفت قدرمو ندونستی این حقم ...

بخدا اگه نخوان آدمو تهش میگن لیاقت تو بهتر از ایناس 

اگرم خودمون ولشون کنیم که ناله میکنن و مظلوم نمایی😂🤣

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
واسم پیش نیومده ولی نمیدونم چجوری و ازکجا شنیدم 😂

لنتی دیگه خیلی قدیمی شده همه بلدن😂

مورد داشتم به صورت لایو ( حضوری) هم نشونم داده ( بدون اطلاع من با برنامه ریزی قبلیش) شاید سوال باشه برات که چطور نسبت رو فهمیدم جوابش اینه که شباهتشون به شک انداخت منو ولی بعدا از طریق یه آشنا و پا پیش گذاشتن رسمی فهمیدم و مطمئن شدم مامانش بوده 😂

( توضیح دادم که فکر نکنی فانتزیمه و واقعی نیست)

البته بستگی به شرایط فعلی رابطه اتون داره اینکار به تنهایی به معنای موفقیت در رابطه اتون و مهر تایید به کیفیتش نیست خیلی مسائل دیگه مهمه 😉

خوبه همدردیم البته درد نیست تجربست دیگه باید تجربه کرد تا بزرگ شد تا عاقل شد

من پشیمون نیستم هر اتفاقی افتاذه باید میوفتاد تا درسشو بهت بده ولی واقعا بعضی وقتا دلم برای خودم و قلبم میسوزه همیشه میشینم فکر میکنم مگه چیکار کردم حقم اینه بعد میگم حتما کاری کردم که دارم اینجوری جواب پس میدم وگرنه نمیشه ادم اینجوری دلش بشکنه

الان شوهراشم خیانت میکنن چه برسه به دوس پسر

جالبه من پند بار متوجه شده بودم ولی شک داشتم ولی یجوری با استدلال هاش قانعم میکرد ک دیگه میگفتم باخودم حتما مشکلی نبوده دیگه

میگم مامانش بهم گفت بره سرکار زنگ میزنیم به بابات

از سرکار رفتنش ۴ماهه میگذره دیگه فهمیدم خیانت میکنه ی ماه پیش تموم کردیم

مورد داشتم به صورت لایو هم نشونم داده ( بدون اطلاع من با برنامه ریزی قبلیش) شاید سوال باشه برات که چ ...

عزیزم شما جزو استثناها حساب میشی انشالا ک بمونین برا هم😍😍😍

جالبه من پند بار متوجه شده بودم ولی شک داشتم ولی یجوری با استدلال هاش قانعم میکرد ک دیگه میگفتم باخو ...

خوبه بیکار و علافیش با تو بوده عوضی😑