2777
2789
خیلی اذیت میکننما ثبت نام اولیه مون اطلس بود از بس پیام دادن بجاش کوئیک ببرین دیگه اخر قبول کردیم

دوست منم کوییک گرفت جای اطلس یک ماهه تحویل گرفتن با ما پول ریخته بودن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
چه فایده از اون ور اکه بعد از عید فاکتور بشه باید 5الی 6تومن ما پول مالیات وپلاک وبیمه بدیم

ولی عوضش ۴۰۴ میشه مدلش

از اول اسفند امسال ماشینا ۴۰۴ میخورن ولی ما که ۲۸ بهمن بودیم ۴۰۳ خورد☹️

ینی چشماش چه رنگی بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰۶ مدل ۹۵ تیپ ۵ رو پارسال فروختم و کوییک یک سال کار کرده خریدم

بس که هر روز تعمیرگاه بودم دیگه از ۲۰۶ خسته شدم . جاش هم تنگ بود

الان با کوییک خیلی راحتم . حتی یک بار هم تعمیرگاه نرفته . فضای عقب ماشین خیلی بازتره و مسافر اذیت نمیشه

ولی خب ... کلاس ۲۰۶ بالاتره و ظاهرش زیباتر

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

ولی عوضش ۴۰۴ میشه مدلشاز اول اسفند امسال ماشینا ۴۰۴ میخورن ولی ما که ۲۸ بهمن بودیم ۴۰۳ خورد☹️

باور کن برای ما اصلا مهم نبود دوماهه ماشین نداریم انگار دور از جون فلجیم هیج جا نرفتم الانم عیده شوهرم ده روز خونه است جایی نمیتونیم بریم

خیلی اذیت میکننما ثبت نام اولیه مون اطلس بود از بس پیام دادن بجاش کوئیک ببرین دیگه اخر قبول کردیم

اطلسم همون کوییکه دیگه برداشتن چراغو جلو پنجره رو تغییر دادن ۱۰۰تا ۲۰۰تومنم گرونتر میدن

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
من ۲۰۶ مدل ۹۵ تیپ ۵ رو پارسال فروختم و کوییک یک سال کار کرده خریدمبس که هر روز تعمیرگاه بودم دیگه از ...

کلاسش واقعا برام مهم نیست

۵ سال پراید مدل پایین داشتیم یه ماشین خوب میخایم بگیریم

ولی هرکی یچی میگه واقعا نمیدونم

ینی چشماش چه رنگی بود💔
من ۲۰۶ مدل ۹۵ تیپ ۵ رو پارسال فروختم و کوییک یک سال کار کرده خریدمبس که هر روز تعمیرگاه بودم دیگه از ...

دقیقا جاش خیلی تنگه ما پراید داشتیم فروختیم جاش خیلی بزرگتر وراخت تر از 206 برادرم داره رفتیم مسافرت واقعا اذیت شدیم 

ممنونم از راهنماییت عزیزمبرا مسافرت خوبه؟

خواهش میکنم عزیزدلم🤍

تا حالا از شهر بیرون نرفتم باهاش😅نمیدونم به درد جاده میخوره یا نه.در کل ماشین خوب و راحتیه موتورشم خوبه ولی خب چون کوچیک و سبکه واسه مسافرت و جاده و چمدون نمیدونم به درد بخوره یا نه.صندوق عقبش و کلا اتاق عقبش خیلی کوچیکه.بیشتر به درد خانما و تو شهر میخوره فکر میکنم.

البته اینم بگم ما چندسال پیش ام وی ام داشتیم خیلی راضی بودیم البته مال ما x33 بود.همون ۳۱۵ هم فکر نمیکنم ماشین بدی باشه یکی از فامیلای ما چندین ساله داره و راضیه.برای مسافرت و خارج از شهر فکر میکنم از ۲۰۶ و کوییک بهتره چون جادارتره.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
خواهش میکنم عزیزدلم🤍تا حالا از شهر بیرون نرفتم باهاش😅نمیدونم به درد جاده میخوره یا نه.در کل ماشین ...

ام وی ام ایکس ۳۳ خیلی جاداره خوبه

ینی چشماش چه رنگی بود💔