2777
2789

مال منم یهو اینجوری شده باهام حرف نمیزنه حوصله نداره جواب زنگ پیامم رو نمیده مثل قبل محبت حسادت اینا نمیکنه گاهی اوفات رابطه تازگیا یهو اینجوری شد مخم ترکید از بس گشتم فکر میکنم خیانته ولی اخه چیزی پیدا نمیکنم

مال منم یهو اینجوری شده باهام حرف نمیزنه حوصله نداره جواب زنگ پیامم رو نمیده مثل قبل محبت حسادت اینا ...

دقیقا منم مثل توام خیلی پیگیر شدم چیزی پیدا نکردم انگار اونم دیگه دوسم نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم مثل توام خیلی پیگیر شدم چیزی پیدا نکردم انگار اونم دیگه دوسم نداره

اگر خیانتی نیست واقعا سرد مزاج خودت بهش پیشنهاد بده،من اگر یه هفته بگذره واقدامی نکن بهش می گم رک وروراست چرا باید حرف دلتو نزنی با بی محلی چیزی درست نمیشه

اگر خیانتی نیست واقعا سرد مزاج خودت بهش پیشنهاد بده،من اگر یه هفته بگذره واقدامی نکن بهش می گم رک ور ...

اخه پنج شیش ماه من رفتم بعد دیدم تا من نرم اون نمیادخوب منم برای خودم غرور دارم دوبار من اومدم ی بارشو تو بیا وقتی اقدامی نمیکنه منم بیخیال میشم حالا تا اون نیاد من نمیرم 

اخه پنج شیش ماه من رفتم بعد دیدم تا من نرم اون نمیادخوب منم برای خودم غرور دارم دوبار من اومدم ی بار ...

بهتر که باهاش حرف بزنی مسئله رو مطرح کنی بگی که نیاز داری وبراش توضیح بدی اگر مشکلی داره بره دکتر هزارتادارو هست برای تقویت جنسی که خیلی هم موثر ،رک وراست وواضح بهش بگو که حداقل هفته یه بار باهم رابطه داشته باشین قهر کردن وبی محلی شما فایده ای نداره

بهتر که باهاش حرف بزنی مسئله رو مطرح کنی بگی که نیاز داری وبراش توضیح بدی اگر مشکلی داره بره دکتر هز ...

خوب نهایت میخاد مسخره کنه ک چقد هولی یا خستم یا هرچیز دیگه ای

خوب نهایت میخاد مسخره کنه ک چقد هولی یا خستم یا هرچیز دیگه ای

اگر قرار برمسخره کردن باشه که شما هم می تونی مسخرش کنی ومقایسش کنی بگی شما غریزه نداری ونمی تونی نیاز منو برطرف کنی اتفاقا شما بیشتر می تونی سرکوبش کنی وبگی سردمزاجی و از پس من برنمیام که مردا غرورشون شکسته میشه پس بهتر زبونشو جمع کنه ببخشید ،ولی قرار براین نیست قرار که با ملایمت رفتار کنی