2777
2789
عنوان

خروج نخ از جای بخیه سزارین

97 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان گفتم تجربه خودم رو در این مورد بگم شاید کسی مثل من دچارش شد 

من حدود ۴۰ روز قبل سزارین شدم

و ۱۰ روز بعد سزارین بخیم رو کشیدم 

و تو این بین دچار حساسیت به انتی بیوتیک شدم و مجبور شدم کورتون یک دور بزنم و اینکه دخترم هم یه بار پرید رو شکمم

حدود یک هفته بعد یه نقطه از زخم سزارینم هم شروع به سوزش کرد و بعد مثل جوش سر سفید شد

دیدم سوزشش هی داره بیشتر میشه خودم اون جوش رو فشار دادم و اول یه مایع سفید همراه با خون اومد و سر یه نخ زد بیرون بعد نیم ساعت یه سر نخ دیگه هم زد بیرون که با دکترم تماس گرفتم گفت اگر چرک نکرده جای زخمت و ... خودت نخ رو بگیر بکش که یکی از نخا رو گرفتم کشیدم بیرون و اون یکی نخی هم که بیرون زده بود در اصل امتهای همون نخ بود که درومد

حدود ۳۵ روز از زایمانم دوباره حس کردم زیر زخمم یک نقطش یه کیسه کپسول طور هست  و ۵ روز بعد دوباره همون موضوع تکرار شد اندفعه چون میدونستم میخواد دوباره نخ بیاد خودم زودتر فشارش دادم و نخ رو دروردم و مثل دفعه قبل سوزش رو نداشتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرقرع نخشونو  جا گذاشتن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من دوبار سزارین شدم یکیش همین ۲۰روز پیش روز دوم سرپا شدم بخیه هامم روز ۸ کشیدم بدون مشکل و عفونت خدا ...

خداروشکر منم عفونت نداشتم خداروشکر فقط همین بیرون اومدن نخا اذیتم کرد که البته دومی خواست بیاد بیرون عادی شده بود برام

خداروشکر منم عفونت نداشتم خداروشکر فقط همین بیرون اومدن نخا اذیتم کرد که البته دومی خواست بیاد بیرون ...

بازم ترسناک بوده خیلی خوب مدیریت کردی.من که تجربه نکردم ولی من بودم کف و خون میوردم بالا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷