2777
2789

اینکه خودتو دوست داشته باشی رو همه دیگه باید بدونن غیر از اون 

برای جوونا. و نوجوان ها اموزنده باشه تاپیک

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بزارین من بگم 

هیچ وقت

هیچ وقت هیچ وقت

اگه دعوایی با شوهرتون داشتین و میدونین قصدتون طلاق نیست 

نه به خواهرت بگو نه مادرت

مادر و خواهرت خیلی دوستت دارن 

ولی فردا تو باشوهرت اشتی میکنی 

ولی فکر خیال برای مامانت میزاری

و شوهرتو از چشم خواهرت میندازی ( به طور کلی انگار شوهرت دیگه پیش اونا بی ارزش میشه)

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیز خیلی ساده و بدیهی رو همیشه رعایت کن مثلا تو جمعی که نشستین به هیچ وجه شوهرتو خراب نکن 

مثلا راجب بی مسئولیتی بحث میوفته لازم نیست با خنده بگی وای شوهر منم همینه به لیوان رو زمین باشه بر نمیداره و بخندی

هیچوقت به متعلقات طرف مقابلت توهین نکن

حتی اگر از زمین و زمانه هم دلگیری، به کسایی که محبوب همسرت هستن توهین نکن

اون حاضره توهین به خودش رو تحمل کن ولی توهین به خانواده اش رو نه. 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
هیچوقت به متعلقات طرف مقابلت توهین نکنحتی اگر از زمین و زمانه هم دلگیری، به کسایی که محبوب همسرت هست ...

دقیقا به مطلب کاملا مهمی اشاره کردی 

خیلی خانما هر چیز بدی رو یهو ربط میدن به مادرر شوهرشون میگن اره اینم مثل مامانته که اشتباه