2777
2789
عنوان

خانمای متاهل دوران تاهل شاغلی خوبه یا خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 84 پست
البته اینم بگم شغل تا شغلم فرق میکنه من پرستار بودم شیفتای سنگین بدون تعطیلی جمعه سر کار شب کاری شغل ...

بنظرم واسه خانوم هرشغلی سخته وقتی خونه دارباشع

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

به نظر من بستگی به شرایط زندگی هر کسی داره نمیشه کلی نظر داد وجود خانم ها در جامعه لازمه نمیشه همه خ ...

منم مثل شمام موافقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دو ساله خونه دارم ،، زیادم نیاز مالی نداریم ، ولی چون خیلی درس خوندم و اینکه وجه اجتماعی برام مهمه ، ی شغلی جور شد برام با ۱۰ تومن حقوق ، پنجشنبه جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل . روزی ۸ ساعت کار . اما چون نزدیک خونمه و خوشم میاد از کارش ،، می‌خوام برم . بنظرم با اینکه پول کمیه ولی شیرینه حداقل دستمزد خودت 

خوشبحالت . شوهر من یجوری پیگیر کار کردنمه احساس میکنم نون خور اضافی ام

ن عزیزم نگو زندگیا سخت شده 

من همسرم اوایل دوس داشت شاغل باشم چندروزم رفتم سرکار ،ولی متوجه شد چقدر زندگی سخت میشه خانوم شاغل باشع اصرار داشت ک دیگ نرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هردو رو تجربه کردم و وقتی فهمیدم در توانم نیست هم بیرون کار کنم و هم به امورات خونه و همسرداری بر ...

دقیقا منم مثل شمام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن عزیزم نگو زندگیا سخت شده من همسرم اوایل دوس داشت شاغل باشم چندروزم رفتم سرکار ،ولی متوجه شد چقدر ز ...

اره خیلی سخته خداییش من خیاطی بلدم . مشتری داشتم خیلی اذیت میشدمبه کارام‌نمیرسیم خونه می‌پوشید وقتایی که سرم شلوغ بود ولی اصلا اعتراض نداشت . خیلی ام خوشحال بود که مشتری دارم . ولی الان چن وقته دیگه کار نکردم 

نه اصلا حرفتو قبول ندارموجهه اجتماعی خودم و درآمدی که خودم در میارم خیلی فرق میکنه با صرفا تامین بود ...

دوس داشتم نظرات بقیه م بدونم چون خودم هردورو تجربه کردم هم شاغل هم خونه دار

شمانظرتون بامن فرق داره قرارنیست مثل هم باشیم نظراتمون،نظرمن اینه خانوم خونه اگ دررفاه برای چرخوندن زندگیش ب انرژی بیشتری احتیاج داره(البته ک جامعه ب خانوم شاغل نیازمنده ولی ن هرشغلی ک ازسر اجبار نباشه )من دورانی ک شاغل بودم واقعا زندگی برای خودمو همسرم سخت میگذشت،البته مجبور نبودم چون من پزشک نبودم یاپرستار یامعلم ک بابتش سالها تلاش کرده باشم من تکنسین داروخونه بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونی هرشغلی هم برا خانم خوب نیست،کارمندی،معلمی اینا خوبه،نه کارگری،این قبیل شغلا،من تو یه شرکت مشغ ...

من داروخونه کارکردم مضخرف تراز خودش وجود نداره،از بیرون مردم فکر میکنن عجب شغل باحالیه اوکیه،ولی جنگ عصابش خیلیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شآغل باشی همسرت باید کمک باشه که اذیت نشی من خانه دار هم که بودم همسرم خیلی کمک بود الانم که شاغلم ب ...

خب خیلی خوبه ازپسش برمیای من کلا روحیم حساسه😂🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم دو ساله خونه دارم ،، زیادم نیاز مالی نداریم ، ولی چون خیلی درس خوندم و اینکه وجه اجتماعی برا ...

خیلی خوبه باب میلته عزیزم خداروشکرموفق باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام منم هر دوش رو تجربه کردم

بدن آدما فرق داره

من زمانی که رفتم سرکار خیلی از قیافه افتادمو صورتم آب شد و سنمو بالاتر نشون میداد

هشت شب میخوابیدم و به هیچی نمیرسیدم

خدا اون روزارو نیاره که چقدر روانم بهم ریخته بود