یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم دو ساله خونه دارم ،، زیادم نیاز مالی نداریم ، ولی چون خیلی درس خوندم و اینکه وجه اجتماعی برام مهمه ، ی شغلی جور شد برام با ۱۰ تومن حقوق ، پنجشنبه جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل . روزی ۸ ساعت کار . اما چون نزدیک خونمه و خوشم میاد از کارش ،، میخوام برم . بنظرم با اینکه پول کمیه ولی شیرینه حداقل دستمزد خودت
ن عزیزم نگو زندگیا سخت شده من همسرم اوایل دوس داشت شاغل باشم چندروزم رفتم سرکار ،ولی متوجه شد چقدر ز ...
اره خیلی سخته خداییش من خیاطی بلدم . مشتری داشتم خیلی اذیت میشدمبه کارامنمیرسیم خونه میپوشید وقتایی که سرم شلوغ بود ولی اصلا اعتراض نداشت . خیلی ام خوشحال بود که مشتری دارم . ولی الان چن وقته دیگه کار نکردم
نه اصلا حرفتو قبول ندارموجهه اجتماعی خودم و درآمدی که خودم در میارم خیلی فرق میکنه با صرفا تامین بود ...
دوس داشتم نظرات بقیه م بدونم چون خودم هردورو تجربه کردم هم شاغل هم خونه دار
شمانظرتون بامن فرق داره قرارنیست مثل هم باشیم نظراتمون،نظرمن اینه خانوم خونه اگ دررفاه برای چرخوندن زندگیش ب انرژی بیشتری احتیاج داره(البته ک جامعه ب خانوم شاغل نیازمنده ولی ن هرشغلی ک ازسر اجبار نباشه )من دورانی ک شاغل بودم واقعا زندگی برای خودمو همسرم سخت میگذشت،البته مجبور نبودم چون من پزشک نبودم یاپرستار یامعلم ک بابتش سالها تلاش کرده باشم من تکنسین داروخونه بودم