2777
2789
عنوان

خانمای متاهل دوران تاهل شاغلی خوبه یا خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 84 پست
من خانه دارم خداروشکر راضیم همسرم خودش تلاشگرهراستش آدم کار کردن نیستم چندسال قبل تدریس انجام می‌دا ...

منم همینطورم چندسال شاغل بودم تا اردیبهشت امسال ک ازدواج کردم دیگ سرکارنرفتم اینطوری ذهنم اروم تره

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هردو رو تجربه کردم و وقتی فهمیدم در توانم نیست هم بیرون کار کنم و هم به امورات خونه و همسرداری برسم دیگه سرکار نرفتم و واقعا راضیم خداروشکر ، باید دید هرکس ظرفیت و توانش چقدره من توانش رو نداشتم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نه خیلی سخته.خسته و کوفته بیای کارای خونتو بکنی غذا پختن واقعا مصیبته من چن ماه رفتم پوست استخون شدم

دقیقا باشماموافقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو سال سر خونه زندگی خودمم ، خونه دار بودم حوصلم سر رفت . قرارع برم سر کار ب زودی

موفق باشی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگ همسرت تو رفاه بزاره و تامینت کنه خونه داری خودش خیلی سخته یه شغله

نه اصلا حرفتو قبول ندارم

وجهه اجتماعی خودم و درآمدی که خودم در میارم خیلی فرق میکنه با صرفا تامین بودن..... در ضمن ته ِ اون تامین بودن توسط یک مرد (همسر یا پدر یا ....) پذیرش و اجبار خیلی رفتارها هست که تو موضع ضعف قرارت میده فقط....

ولی تو اگر اینطوری فکر میکنی ، دیگه چرا تاپیک زدی ؟

از قدیم گفتن عیسی به دین خود، موسی هم به دین خود 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بستگی به خودت داره من زیاد تنها بمونم یه حالت انزوا و افسردگی پیدا میکنم برای همین شاغل بودن رو دوس ...

اخه خونه داری سخته شاغل هم باشی ک سخت تر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاغلی با ساعت کاری معقول و تعطیلی اخرهفته ها خوبهمن با اینکه مجردم با شغل های ساعات طولانی و تعطیل ن ...

اره اینم حرفیه ،من داروخونه شبانه روزی شاغل بودم خیلییی سخت بود🥵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای دقیقا عین من

میدونی هرشغلی هم برا خانم خوب نیست،کارمندی،معلمی اینا خوبه،نه کارگری،این قبیل شغلا،من تو یه شرکت مشغول بودم ۴سال کارکردم درآمدم خوب بودولی اعصاب وروان نذاشته بودن برام،بخدا حاضرم از گشنگی بمیرم دیگه سراینجورکارا نرم

من جفتشو تجربه کردم خونه داری عالیهمن وقتی شاغل بودم با اینکه همسرم خیلی همراهه من نبودم گاهی آشپزی ...

وای واقعا موافقم چون خونه داری کلییی انرژی میخواد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه خونه داری سخته شاغل هم باشی ک سخت تر

شآغل باشی همسرت باید کمک باشه که اذیت نشی من خانه دار هم که بودم همسرم خیلی کمک بود الانم که شاغلم بیشتر هم کمک می کنه جارو و ظرف شستن گاهی آشپزی و شستن لباس و اتو تنها چیزی که همیشه گردن منه درس بچه هست اونم چون من بهتر بهش یاد میدم 

بستگی به روحیه فرد داره من خودم دو ساله شاغلم با اینکه خسته میشم بدنم کم میاره ولی راضی هستم خدا روش ...

موفق باشی عزیزم خداروشکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40