2777
2789
عنوان

خانمای متاهل دوران تاهل شاغلی خوبه یا خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا درآمد داشتن

اگ همسرت تو رفاه بزاره و تامینت کنه خونه داری خودش خیلی سخته یه شغله

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بنظرم اگ تورفاه باشی،خونه داری خودش ی شغل محسوب میشه،اگ همسرت تامینت کنه

شخصیت‌ها فرق دارن خب

ما مشکل مالی نداریم

ولی بهیچ وجه حاضر نیستم دست از کار بکشم

عادت های اتمی و اثر مرکب
معلمی را عشق استشاغلم ولی دنیا باب دندون هیچ کدوممون نیس مشکل دارم اخلاق شوهر خیلی تنده

ای بابا 

فداسرت ایشالا موفق باشی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاغلی با ساعت کاری معقول و تعطیلی اخرهفته ها خوبه

من با اینکه مجردم با شغل های ساعات طولانی و تعطیل نبودن پنجشنبه ها نمیتونم زندگی کنم

مثلا شغلی که ۸ نیم تا ۹ صبح شروع کارت باشه

۵ یا ۶ عصرم خونه باشی خوبه

اخرهفته هم تعطیل

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

شخصا اصلا دلم نمیخواد خانه دار باشم اصلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من جفتشو تجربه کردم خونه داری عالیه

من وقتی شاغل بودم با اینکه همسرم خیلی همراهه من نبودم گاهی آشپزی میکرد یا یه غذا میذاشتم مثلا دو روز میخوردیم بازم بار مسئولیت نگهداری از خونه با من بود یعنی اگه یکی میومد یجای کار اشکال داشت از چشم من میدید هیشکی زن شاغل و درک نمیکنه حتی خانواده ی خود آدم

حتی همسرم گاهی مثلا دو روز ظرف نشسته میموند اونم سر من غر میزد با اینکه شرایطمون یکی بود

از نظر روابط زناشوییم هیچ انرژی ای نمیموند و هیچ لذتی نبود..

من خانه دارم دوست دارم از لحاظ مالی مستقل باشم ولی واقعا دلم نمیخواد بر م سرکار . اما شوهر اصرار دار ...

برعکس من شاغل بودم همسرم الانم پیشنهاد کارواسم شده،همسرم میگه سخته خانوم شاغل باشه ،نه میشه تفریخ رفت ن مهمونی رفت اگ خانوم خسته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من جفتشو تجربه کردم خونه داری عالیهمن وقتی شاغل بودم با اینکه همسرم خیلی همراهه من نبودم گاهی آشپزی ...

البته اینم بگم شغل تا شغلم فرق میکنه من پرستار بودم شیفتای سنگین بدون تعطیلی جمعه سر کار شب کاری شغل سنگینی بود شاید اگه کسی شغل سبکتر و راحتتری داشته باشه خوب بگذره براش

ببین بچه ک‌بزرگتر میشه دلت میخاد مشغول باشب خونه زندکیتو داری بعضیا دنبال شان اجتماعی و بی هدف نبودن ...

من تازه عروسم ،پیشنهاد کارشده واسم ،الان تصمیم به اقدام بارداری دارم همسرم میگ خانوم خونه اگ شاغل باشه خسته میشه نمیشه بریم تفریح مهمونی و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا خونه داریم استراحت نیست،صبح تا شب یسره میچرخیم،من مجردی شاغل بودم انقدرزیراب زنیو اعصاب خوردی د ...

وای دقیقا عین من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظر من بستگی به شرایط زندگی هر کسی داره نمیشه کلی نظر داد وجود خانم ها در جامعه لازمه نمیشه همه خانه دار باشن من خودم خانه دار هستم و اینجوری خیلی راحت ترم چون مشکل مالی ندارم و همسرم اخلاقش جوریه که هر جایی هم نمیتونم برم سر کار برای زندگی من خانه داری بهتره 

اشهد ان علی ولی الله