2777
2789
عنوان

ثواب افطار دادن به روزه دار

127 بازدید | 8 پست

✨️امام صادق علیه السلام فرمود:

من فطر صائما فله مثل اجره.

هر کس روزه داری را افطار دهد، برای او هم مثل اجر روزه دار است.

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

والا روزه گرفتن راحتر از افطاری دادنه

یادش بخیر قدیما چقدر سفرهها بزرگ بود

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس هر روز مامانمو افطار بدم

آره عزیزم😂🥲❤️

البته هرکس باید واجبات و تکالیف خودش رو انجام بده و مستحبات جای واجبات رو نمیگیرن، اما افطاری دادن به روزه دار هم ثواب خاص خودش رو داره😍❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

با مادرم تو مغازه ای بودیم خرید داشت اذان دادن مغازه داره داشت قد گاو میخورد مادرم میگفت خیرش نرسید یه ذره بیسکوییت تعارف کنه یه ذره آبی چیزی

گفتم بهش وظیفه اون که نیست چرا الکی ذهنت رو درگیر میکنی و نمیخواد از این هم خرید کنی رفتیم بیرون از اون مغازه و روزشو افطار کرد

رفتار من درست بود؟

حساب کاربری واگذار میشه

والا روزه گرفتن راحتر از افطاری دادنهیادش بخیر قدیما چقدر سفرهها بزرگ بود

البته که ثواب افطاری دادن به روزه دار، جزء مستحبات هست و جای واجبات رو نمیگیره و همه باید واجبات خودمون رو انجام بدیم🥰❤️

بالاخره همیشه مشکلات و سختی ها هستن اما خداروشکر بابت نعمت هاش.راضی هستیم به رضای خدا❤️❤️❤️

شکر نعمت نعمتت افزون کند.

و اینکه نیازی به سفره های رنگارنگ و بزرگ نیست،

برعکس اسلام دعوت به ساده زیستی و قناعت میکنه.

یک نان و چند تکه خرما هم یک افطار کامل هست.

ان شاء الله خدا به زندگی هممون برکت بده😍❤️

با مادرم تو مغازه ای بودیم خرید داشت اذان دادن مغازه داره داشت قد گاو میخورد مادرم میگفت خیرش نرسید ...

قطعا اگر تعارف میکرد خیلی بهتر بود و محبت و بخشندگی خودش رو نشون میداد، اما خب نمیشه توقع داشت از دیگران، چون این توقع باعث ناراحتی خودمون میشه.🫠🌷

امام صادق عليه السلام فرمودند:

اَرْوَحُ الرَّوْحِ اَلْيَأسُ مِنَ النّاسِ؛

بهترين راحتى و آسودگى، بى توقعى از مردم است.