2777
2789

ترسناکه بچه ها اونایی که میترسن نیان بچه ها من یه برادرزاده دارم14 سالشه. الان نزدیک 2ماهه مریضه و هردکتری بردن خوب نشده دکترا میگن هیچ مشکلی نداذه اما همش معده درد داره و هرچی میخوره بالا میاره همه نوع ازمایش و عکس و... رو گرفتن ازش و سالم بوده.

اما هنوز هرروز سردرد و معده درد شدید میگیره.یجورایی حالت افسردگی طور گرفته همش تو خودشه خلاصه دیشب  یهویی بعد اذان صبح که میره دسشویی شروع میکنه جییییییغ کشیدن جیییییغا جیغ بنفش میگفت صدا اذان نشنوم. بعد مادرم میارتش داخل دست وصورتش روبا گلاب مبشوره یکم حالت کرختی بهش دست میده تو حال خودش باخودش حرف میزنه صدای اذان خیلی قشنگه. بعد هی پشت سرشو نگاه میکنه به خواهرش میگه پشتم بمون تنهام نزار. بعد میخوابه تا روز بعد بعد از اذان مغرب دوباره صدای اذان رو که میشنوه  جییییغای بنفش میکشه. میگه نشنوم نشنوم صدارو تا قط میشه اذان اروم میگیره تروخدا خیلی نگرانیم مادرش3روزه بیمارستان پیش اون خواهرشه  که بستریه و پدرشم ماموریته دارم از غصه میمیرم

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

لطفا لطفا کمک کنید بایدد چکار کنم پیش کی ببربمش پدر و مادرش هنوز نمیدونن

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا باب الحوائج

🥹🥹🥹

تروخدا خانما بیاین کمک کنید اگر مورد مشابهی براتون اتفاق افتاده

سبحان اللهچرا خاهرش بیمارستانه؟ میخام ببینم فشارعصبی نیست و ترس براخاهرش

خواهرش سرماخورده ریه اش عفونت کرپه نه اون حالتای مریضیش از قبل بوده نزدیک دوماهه خودش مریضه. دیشبم باهم دیگه اهنک گذاشتن رقصیدن خودشم خیلی رقصیده بعد اذان اینطور شده

موکل حاضز کافر تو خونشونه یه جورایی تسخیر توسط اجنه

یا فاطمه زهرا خونواده داداشم خیلی مذهبی ان🥹🥹🥹

موکل حاضز کافر تو خونشونه یه جورایی تسخیر توسط اجنه

زن داداشم چند روز پیش تعریف کرپه بود هاااا الان یادم افتاد گفت دوبتر دم درب هالشون رد جیش بوده یبارم رد خون

🌷 بجهت #دفع_و_طرد_اجنه_و_شياطين از منازل

@

✍ تلاوت کردن سوره های #حمد و #فلق و #الناس و #توحید و #الكافرون و #آیةالكرسي هرکدام 7 مرتبه سوره #صافات و #الجن و #الرحمن هر كدام 1 مرتبه روى #اسفند ساده تلاوت شود وهر روز عصر دود شود

✍ روى چند لیتر آب تلاوت شود و بر دیوارهای منزل پاشیده شود

✍ روی 7 میخ فولاد خوانده شود 4 میخ در چهار گوشه منزل 2 میخ در ورودی منزل و 1 میخ در سقف منزل کوبیده شود

✍ روی سرکه خوانده شود و ظرف سرکه سر باز در مکانی از منزل نگهداری شود

@

🌷 بجهت #دفع_و_طرد_اجنه_و_شياطين از منازل@✍ تلاوت کردن سوره های #حمد و #فلق و #الناس و #توحید و #الك ...

سیوش کردم دوروز  دیگه دارم میرم پیششون حتما انجام میدم براشون