2777
2789

دوستان من جدا شدم تازگی و مراحل اخرشه  الان دو ماهه پدرم سر هیچ و پوچ و بهونه الکی سره یه غذا با من حرف نمیزنه مطلق به من هیچ پولی هم نمیده یعنی قبلا یکو خورده ماهانه میداد اونم دیگه نمیده 

من میرم سلامش میکنم سرد جواب میده حتی از سفر اومد رفتم بوسیدمش اما ایشون هیچی الان شنیدم داشتن با مامانم در مورد یه نفر بین بچهاش فرق میذاشته حرف میزد که یه بچش همه پولشو بالا کشیده در اخر گفت ولی خوب قدیم بود میگفتن پنج تا انگشت(بعنی پنج تا بچه )یکیه الان من دارم میبینم دیگه پنج تا انگشت یکی نیست 

منظورش این بود من براش مثله اون یکی بچش نیستم ما کلا دو تا بچه ایم 

خیلی دلم گرفت 

مادرم چند روز پیش گفت نمیخوای عذرخواهی کنم گفتم اخه بابته چی؟برم بگم ببخشید که بابت غذا سره من داد زدی منم هیچ جوابی بهت ندادم؟؟

چند وقت پیش هم از این عذرخواهی های بیهوده انجام دادم یکبار که واقعا کار بدی نکرده بودم ولی رفتم از دلش دراوردم اما دیگه داره میشه عادت این کارش 

جای من بودین چه حسی داشتین جدا شدی عملا حمایت و زندگی با همسرت رو از دست دادی پدرت هم عنی بگه که بچه ها یکی نیستن براش 

منکه با اشک نوشتم 

دیگه دوستش ندارم به خدا واگذارش میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شرایط سختی داری ایکاش یه کار موقت بتونی پیدا کنی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

مستقل شو به نظرم

شاید از طلاقت ناراحته ، نه از طلاق از اینکه مجرد شدی و برگشتی خونه شون و حرفه‌ای مردم و ‌‌‌...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ب طلاقت راضی بود؟؟

تونستی باهاش جدی حرف بزن حتما ک خیرتو میخواد ناراحتیشو اینجوری نشون میده

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤